Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Endringer i region vest

Katrine Abelsen hadde sin siste dag i region vest 31.12.2020. Lisbeth A. Voldsund overtar Katrine sine oppgaver og blir barnehåndballansvarlig.

Onsdag 31.12.2020 hadde Katrine Abelsen sin siste dag i NHF. Katrine begynte på nyåret i ny jobb som SFO leder på en skole i Øygarden kommune. NHF Region Vest vil takke henne for årene hun har vært hos oss, og ønsker henne lykke til i sin nye jobb. 

I denne forbindelse har vi gjort interne endringer i administrasjonen i region vest. Lisbeth Adolfsen Voldsund går over i ny stilling som barnehåndballansvarlig med ansvar for serie/terminlister 6-12 år samt utvikling av barnehåndballen i region vest. Lisbeth har frem til 31.12 vært ansatt i Region Vest som klubbutvikler inkludering. 

Lisbeth har skrevet noen ord om seg selv, sin bakgrunn og motivasjon for sine nye arbeidsoppgaver:

Født og oppvokst i Danmark. Ferdigutdannet pedagog i 2003 og har jobbet som pedagogiskleder fra da av og frem til 2012, hvor jeg begynte i PPS Sør som støtte/spesialpedagog. I februar 2020 begynte jeg i NHF RV og NFF Hordaland i stillingen som klubbutvikler med fagfelt Inkludering.

Nå er stillingstittelen Barnehåndballansvarlig med blant annet ansvar for terminlister og utvikling av feltet Barnehåndball. De siste 10-11 årene har jeg vært trener for både et jentelag født i 2003 og deretter et guttelag født i 2006. I januar 2020 ble jeg ferdig med min Trener 2 utdannelse.

Min erfaring fra både jobb og trenerverv har vist meg hvor viktig det er å få alle med. Hvordan man med relativt enkle grep kan tilrettelegge treningen slik at alle føler en mestring, og hvordan god lagbygging både på og utenfor banen kan styrke og trygge både laget og den enkelte spilleren. I trygge omgivelser tør man både prøve og feile, og det er her utviklingen skjer.

Ser frem til at klubb, trenere og region sammen skal utvikle våre spillere og spilltilbudet, slik vi kan beholde flest mulig lengst mulig!

 

I en mellomperiode vil utviklingsavdelingen håndtere TH-serien og inkluderingsfeltet. Alle spørsmål og henvendelser gjeldene dette feltet sendes til nhf.rvn@handball.no .