Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Endring i kampoppsettet for 5’er håndball

Vi gjør endringer i antall kamper og spilltid i 5'er håndball ut sesongen. Nytt oppsett blir publisert.

Vi gjør alt vi kan for at det skal være mulig å gjennomføre kamper i tiden fremover. Det er spesielt for arrangørene mye å tenke på og mange restriksjoner å forholde seg til. 

Derfor har vi gjort endringer for 5’er håndball (9 år øvd og 10 år). Dette vil gjelde fra og med helgen 23.januar dersom vi får klarsignal på å komme i gang igjen med kamper. Følgende endringer er gjort: 

  • Utvidet spilletiden til 2x20 min
  • og redusert til EN kamp pr lag.

Det vil bli satt av god tid mellom kampene (20 min) for å få tid til nødvendig smitteverntiltak for arrangørene, oppvarming for nye lag og avgang for lag som har spilt kamp.

Viktig at lagene kommer seg fort av banen og ut av hallen slik nye lag kan komme i gang.  Treneren kan ta noen ord om kampen utenfor hallen.

I de hallene det er tillatt med tilskuere har vi i regionen sagt at det er max en foresatt pr spiller hvert lag kan ha med seg. Alle skal registrere seg hos arrangørklubben for å kunne sikre smittesporing. Husk likevel alltid å sjekke hva som gjelder i den hallen dere skal besøke, det er klubben og hallens føringer som er gjeldene.

HUSK: For at barna skal få den beste følelsen etter en kamp, er det viktig at de voksne setter seg godt inn i reglene på forhånd. Husk at barnehåndball ikke er en arena for suksessrike trenere, men en arena for glade barn og det aller viktigste i øyeblikket er at vi får spilt noen kamper.Ingen lag behøver å vinne med mer enn 5-6 mål. Det kan vi voksne sørge for. Det er ikke måltavler under disse kampene.