Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lysglimt i hverdagen

For utøvere med funksjonsnedsettelse eller som av andre årsaker ikke finner seg til rette på det ordinære laget.

Året har ikke blitt som vi forventet. vi har ikke spilt kamper, vært på cuper, ja vi har så vidt fått trene. Men selv i den grå og triste hverdagen finner vi store lysglimt!

Lagene i Rema 1000 TH serien lar seg ikke slå ut av Covid 19. De finner selv de minste smutthullene til å være sammen og kjenne på lagfølelsen. Kreativiteten hos trenere og lagledere har vært stor, og felles for alle har vært fokuset på å samle laget innenfor gitte retningslinjer og restriksjoner. Stor honør til dere alle!!!

Idag skal dere få lese om Skavøypoll sitt lag, som både ser tilbake på alternativ trening med flotte turer i terrenget og en kjekt juleavslutning med blant annet premieutdeling. Dere skal også få se bilder fra Fana sin juleavslutning med tøff dansekonkurrense:

Sil united:

Vi i Sil United har hatt ein litt avkorta treningsvår/haust. Vi som alle andre stoppa treningane i mars og kom ikkje i gang igjen før ut i august. Vi starta opp med å gå litt i trimløypa i Måløy, men flytta raskt inn i hallen. Vi har der for det meste hatt skuddtrening og anna type trening der ein ikkje er nær kvarandre eller kastar ball til kvarandre. Vi har likevel hatt det veldig kjekt og det var godt å komme i lag igjen. Vi trengte det. I november var det eit lokalt smitteutbrot og vi avslutta då treningane for i år, men etter at situasjonen hadde normalisert seg noko rakk vi ein avslutning der vi fekk delt ut medaljar, t skjorter, koppar og kapteinsbind. God stemning på laget

Fana:

I går hadde "gullaget" juleavslutning og det var så kjekt å samles! Det ble mat og koronavennlig dansekonkurransen med premie til alle! Og så ble det utdeling av tskjorter, kapteinsbinn, medaljer og kopper som var kjempestas for alle mann!  Legger ved noen bilder under!  Spillerene ble utrolig glade som er vel fortjent så flinke de har vært i denne perioden! Nå krysser vi fingrene for trening etter jul!