Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Knut Einar Nilsen 80år

Den tidligere dommeren Knut Einar Nilsen fyller 80 år 27 desember.

For mange er Knut Einar en kjent og kjær skikkelse i det bergenske håndballmiljøet. Han har hatt mange roller, både som dommer og observatør og har også vært engasjert i det organisatoriske arbeidet innenfor dommergjerningen.

 

Knut Einar valgte for et par år siden å legge fløyten på hyllen og det etter en imponerende innsats gjennom en dommerkarriere som strakk seg rundt 45 år ifølge de opplysninger vi sitter med. Alltid positiv og villig til å bidra, enten det nå var en kamp på sitt høyeste nivå, eller for å hjelpe til slik at det var dommer på kamper hvor det manglet, uavhengig av om det var på et lavere nivå. Gjennom en lang karriere har Knut Einar bidratt til at mang en håndballspiller har fått utfolde seg ute på parketten med kvalifisert ledelse.

En av de siste oppgavene Knut Einar hadde var da han sammen med makker Ivar Breistein dømte NM finalen i Gutter 55 klassen under Veteran NM i Bergen i 2017.

 

NHF Region Vest takker Knut Einar for et fantastisk engasjement gjennom en lang karriere og vi gratulerer også med 80 års dagen 27 desember.