Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gjenopptakelse av aktivitet

Kampaktivitet i NHF Region Vest etter 20.desember. Vi følger nasjonale retningslinjer og er klar for kamp.

Bergen kommune hadde i dag kl. 14:00 pressekonferanse hvor de informerte om at Bergen Kommune fra og med mandag 21.desember vil følge nasjonale retningslinjer. Det betyr at vi kan gjennoppta kampaktiviteten. 

De første kampene som skal spilles over nyåret er berammet til helgen 02-03.januar. Denne helgen skal det gå 25 kamper og de vil bli avviklet som normalt i hele regionen. Vi har klargjort banedagbøkene slik at det skal være tid i mellom kampene i henhold til smittevernsregelen. 

En oversikt over de nasjonale tiltakene finner dere her. Vi minner om at det på innendørs arrangement kun er tillat med 50 personer, eller maks 200 hvis alle i publikum sitter i fastmonterte seter. Vi anbefaler å gjennomføre kamper uten publikum i denne perioden. 

Som det ble presisert i pressekonferansen til Bergen kommune er det særdeles viktig at alle forholder seg til protokoller og veiledere som er utarbeidet av oss i NHF i forbindelse med gjennomføring av både kamp og trening. Oppdaterte protokoller og veiledere finner dere til enhver tid på vår nettside. 

Vi vil gå i gang med å skaffe oss en oversikt over øvrige kommuner som har hatt lokale tiltak i perioden som har vært. Denne informasjonen er ikke tilgjengelig når vi publiserer denne saken. Vi vil derfor oppdatere denne artikkelen dersom det er avvik i enkelte kommuner i forhold til de nasjonale tiltak som nå følges i Bergen. Om du har informasjon gjeldene din kommune som avviker fra nasjonale tilak, så send oss gjerne en e-post. 

Vi minner om at normale omberamingsregler gjelder og søkes i TA på ordinær måte. Vi er nå inne i en gebyrfri omberamingsperiode, men fristen på 10 dager må overholdes. Ved omberaming må vanlige rutiner følges, som å ta kontakt med alle innvolverte og sende søknad i turneringsadmin (TA). Dersom du omberammer kamper til datoen 02-03.januar, ønsker vi gjerne at dere i tillegg sender oss en e-post slik at vi kan få oppdatert systemet og gjort klar til kamp. 

Har du spørsmål knyttet til gjennomføring av arrangement helgen 02-03.januar kan du ta kontakt med seksjonsleder kampservice Christine Ullestad på e-post: christine.ullestad@handball.no .

Husk at du også kan finne svar på mange av dine spørsmål på handball.no.