Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

image000000.jpg

Debut i Rema 1000 Ligaen

Dommerparet Fredrik Andresen og Jørgen Wold gjorde sin debut i Rema 1000 Ligaen søndag i oppgjøret mellom Sola og Larvik.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi har tatt en kort prat med paret for å høre hvordan de selv ser på debutkampen i et oppgjør som Sola vant 31 - 21.

«Vi kan si det var forløsende å få debutkampen i Rema 1000 Ligaen. Vi har jobbet målrettet over tid og har tidligere i sesongen debutert både i Kvinner og Menn 1 divisjon, så det å debutere på toppnivå nå var kjekt.

Kampen føler vi gikk fint og at vi fikk aksept for linjen som ble lagt. På mange måter kom kampen inn i et spor som var komfortabel og alt i alt en grei debutkamp for vår del.

Nå som ett av målene deres er nådd, hva er det neste naturlige målet?

Helt klart må det være Rema 1000 ligaen for menn.

Hvordan har dere jobbet for å nå målene deres?

Vi har jobbet over tid og har vært utrolig heldig å få være med i Regional utviklingsgruppe 1 i Region Vest med Rune Kristiansen og Preben Andersen som gruppeledere den gang. Tiden i gruppe 1 har vært uvurderlig for vår del! I tillegg har det også vært flere andre dommerutviklere og dommere som har bidratt til vår utvikling og inspirert og hjulpet oss videre på veien. En spesiell takk går til Henning Vatn som var leder i Traineegruppen da vi deltok der og som sterkt bidro til å få oss over den siste «kneiken» på veien opp.

Har dere noen råd til yngre dommere?

Vær tålmodig. Sett dere mål for dommerkarrieren. Alt er mulig så lenge man er dedikert over tid og ikke mister troen på seg selv om neste mål ikke kommer så fort som man ønsker. Bruk kampene dere dømmer til konkrete arbeidsoppgaver dere ønsker å bli bedre på. I tillegg er det viktig å ta ansvar for egen utvikling.

NHF Region Vest gratulerer Fredrik og Jørgen til debuten og ønsker de lykke til videre.