Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Regionale spillerutviklingstiltak

Vi må dessverre meddele at regionale spillerutviklingstiltak settes på vent til 31.12 i alle regioner.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges Håndballforbund må dessverre meddele at regionale spillerutviklingstiltak i sin tradisjonelle form settes på vent ut året i alle regioner. 

Norsk håndball sin viktigste oppgave akkurat nå er å være med på dugnaden for å holde smittetallene nede, samtidig som vi verner om kampaktiviteten til de som er i gang med den. 

Det vil bli gjort en løpende vurdering om når aktiviteten igjen kan starte opp. På bakgrunn av dette kan det, avhengig av smittesituasjonen i den enkelte region, bli ulike tidspunkter for oppstart av aktivitet.

Hva dette vil betyr for oss i Region Vest har vi ikke helt oversikt over enda. Noen tiltak vil bli avlyst, mens andre vil bli utsatt, og noen tiltak vil vi endre form på (f.eks. Teams, klubbesøk og lignende). 

Er det mulighet for å forlenge sesongen til våren, med spillerutviklingstiltak, så gjør vi det. Dersom noen av tiltakene kommer i gang i en annen form vil vi gi beskjed til klubber og lag dette gjelder.

NB: Vær nøye på smittevernreglene og de retningslinjene som er fastsatt av helsemyndighetene, NIF og Norges Håndballforbund. Bidrar alle, kan forhåpentligvis resten av håndball-Norge også få startet opp med sin aktivitet etter hvert.