Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bjørn-Lindgård-640x360.jpg

Bjørn Lindgård fyller 50 år.

Håndballvirtuosen Bjørn Lindgård fyller 50 år i dag, fredag 23 oktober.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bjørn har bak seg en lang og innholdsrik karriere både på og utenfor parketten.

Bjørn Lindgård startet sin karriere i Grane Arendal før ferden gikk videre til svenske Kroppskultur. Etter hvert, med juniorlandskamper i bagasjen, gikk turen til Bergen og spill for Norrøna på øverste nivå. Her fikk det bergenske håndballpublikummet raskt opp øynene for den gjennombruddsterke bakspilleren.

Senere gikk turen til Stord, da datidens trener for Stord, Torbjørn Iversen lokket med spill i 1 divisjon og opprykksplaner. Det som skulle bli spill for Stord i en sesong ble plutselig til mange sesonger med Bjørn som en av bærebjelkene i et godt Stord mannskap. Etter et kort og overraskende opphold hos erkerivalen Fyllingen gikk turen tilbake til Stord og spill i ytterligere noen sesonger før det var slutt på toppnivå.

Fortsatt er Bjørn aktiv, men nå kun i forbindelse med Veteran NM hvor det har blitt to fortjente NM gull på den blide sørlendingen.

Med sitt vinnende vesen og alltid gode humør har Bjørn gjort svært mye godt for Stordhåndballen. Her har han hatt ulike roller som leder på håndballskole, daglig leder, dommer og verv i forbindelse med den årlige Handballfestivalen. Bjørn er et utpreget ja menneske som er lett å like. I tillegg til oppgaver i Stord har han også vært ansatt i en delstilling i NHF Region Vest en periode og gjort et viktig bidrag også her.

NHF Region Vest gratulerer med den store dagen!