Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF Region Vest informerer

Fredag vil vi komme ut med informasjon vedrørende kampavvikling for og mot lag fra Bergen Kommune.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bergen kommune hadde tirsdag 8.september, pressekonferanse hvor de kunngjorde lokale korona-tiltak for å begrense smitte i området. Kommunen er ikke stengt ned, men har satt inn tiltak som skal være med å stoppe utviklingen av smitte. Det å begrense antall personer samlet på et sted er et av de viktigste tiltakene. 
For håndballen i Bergen kommune er det slik at kamper nå skal gjennomføres i tråd med nye retningslinjer. Det er nå tillatt med maks 50 personer til stede under arrangementet. Vi vet også at flere kommuner utenfor Bergen, har frarådet reiser til og fra Bergen kommune. Hvordan vil dette påvirke kampavvikling? 

NHF Region Vest vil i løpet av morgendag, fredag, gi ut informasjon om hvordan dette vil påvirke kampavvikling, i første omgang frem til 18.september.
Vi har fått melding om at Etat for idrett i Bergen Kommune skal komme ut med informasjon i dag torsdag. Det ble derfor besluttet i går at vi avvente våre avgjørelser til denne informasjonen foreligger. Vi vil likevel, uavhengig av dette, komme ut med informasjon fredag. 

Har du spørsmål i mellomtiden, ta gjerne kontakt med oss.