Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Informasjon vedrørende kampaktivitet 18-22.09

NHF Region Vest har de siste dagene mottatt mange bekymringsmeldinger knyttet til smittesituasjonen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NHF Region Vest har de siste dagene mottatt mange bekymringsmeldinger knyttet til smittesituasjonen i flere av våre kommuner. Mange klubber har ønsket å flytte sine kamper. Sett i sammenheng med smittesituasjonen vi har i noen av våre kommuner har vi etter en samlet vurdering besluttet at alle kamper i regional serie for lag tilhørende klubber i Askøy og Bergen kommune utgår i perioden fra 18. til 22. september. Dette gjelder også for lag fra disse to kommunene som skal spille kamper utenfor egen kommune. I alle andre kommuner opprettholdes kampaktiviteten og det vises til tidligere informasjon som er lagt ut på våre nettsider.

Vi vil komme tilbake til en eventuell avvikling av ny runde for 10 og 12 årsklassen når vi har oversikt over tilgjengelig tid i hall. 

For øvrige kamper for lag fra og med 13 år, oppfordrer vi lagene, helst innen 14 dager, om å ta kontakt med motstander for å avklare ny kampdato som settes opp i løpet av sesongen. Ny kampdato sendes på e-post til nhf.rvn@handball.no

Vi ønsker å takke alle klubber som har lagt ned et stor arbeid siste uken, for alle positive tilbakemeldinger og for godt samarbeid!

Vi vil tirsdag 22. september gjøre en ny vurdering av kampaktiviteten vår.

Det vises igjen til informasjon som tidligere er lagt ut på våre nettsider.