Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Aktivitetsdag TH

En gøy dag med aktivitet for tilrettelagt håndball og fotball aktivitetsdag i Bergen Sør.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag den 9. september gjennomførte vi en rekrutterings- og aktivitetsdag i Fana Arena for barn i alderen 6-12 år med funksjonsnedsettelse, eller som av andre årsaker ikke finner seg til rette på det ordinære håndball- eller fotballaget.

Med 10 barn og 9 trenere påmeldt, så vi frem til endelig å få gjennomført en lenge ventet aktivitetsdag for barn i denne målgruppen. Alle smittevernstiltak ble gjennomgått med trenerne før deltakerne kom, og igjen sammen med deltakerne og foreldrene når de kom. Spesielt 1-metersregelen og spriting av hender, ble påpekt ved ankomst. Når alle regler, opprop og registrering var gjort, kunne vi sette i gang med det vi skulle: leke og spille håndball og fotball. Utøverne gikk inn i hallen sammen med trenerne, og foreldrene gikk i første etasje sammen med representanter fra NHF og NFF. Her var tanken at de skulle snakke og utveksle erfaringer, mens barna kunne være sammen på banen og nyte å få være en del av et felleskap.

Og akkurat det klarte vi å få til: Foreldrene snakket og koste seg med kaffe og etter en time når treningen var ferdig kom barna smilende opp til foreldrene og sa: dette var gøy og jeg er SÅ svett!!

Vi håper at dette kan være starten på en hverdag med idrett, hvor fellesskap, mestring og glede står høyt på listen :-)