Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sesonginformasjon

Her finner du informasjon om sesongstart slik situasjonen er pr 24.08.20.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sesongen 20/21 nærmer seg og vi alle gleder oss til å komme i gang.

Dessverre vet vi allerede nå at dette kommer til å bli en sesong som er litt annerledes.

Forutsetningene for å spille kamper kan endre seg raskt og det er smittevernregler som man må sette seg inn i og ta hensyn til. Region Vest jobber nå for å tilpasse terminlistene opp mot de forutsetningene som ligger pr i dag 24.08.20.

I den forbindelse vil vi ta vekk all publisering av kamper i 5’er og 6’er håndball.

Dette fordi vi må gjøre justeringer på kampoppsettet slik at det er mulig å gjennomføre i henhold til gjeldene smittevernregler. Vi kommer til å publisere rundene ca. 14 dager før kampene skal gå.

Det jobbes med at kampene skal gå samme dag/helg som tidligere oppsatt.

Vi utsetter også påmeldingsfristen til Intersport 4'er håndball til 15.09. Her vil vi komme tilbake med mer info rundt dette.

Det vil bli lagt inn lenger tid mellom alle kamper som skal gå i september, slik at det blir mer tid til å flytte spillere inn og ut, samt eventuelt publikum, i tillegg til å rengjøre nødvendige flater mellom kamp. 

Det jobbes med veileder for arrangementer og mer info vil komme så snart den er klar. 

Her vil det i denne perioden komme føringer på f.eks når man får slippe inn i hallen, hvordan oppvarming kan foregå og bruk av garderober.

Veldig viktig at lag som er ferdig å spille, forlater hallen så raskt som mulig.

Dersom lag fra 13 år og eldre er villig til å bruke treningstid for å spille kamper, meld det gjerne inn til Region Vest. NB! Husk at smittevernreglene gjelder også her!

Kamper som blir/er flyttet via omberamminger, kan bli flyttet igjen.

Dersom noen får flyttet en kamp uten å bli spurt og det nye tidspunktet ikke passer, meld det inn! Da vil vi prøve å finne løsninger som passer alle parter.

Det vil dessverre komme endringer kort opp mot kamp. Vi beklager dette, men håper på forståelse for det i disse korona-tider.