Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Her kan du sjekke om ditt lag er påmeldt

Påmeldingen er nå stengt og regionskontoret begynner straks med puljeoppsett. Lurer du på om ditt lag er påmeldt? Slik kan du sjekke dette selv.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle klubber i regionen har nå gjennomført påmelding til årets sesong. Det er per nå påmeldt over 1100 lag til neste års seriespill i klassene 9 år øvd til og med senior. Dette synes vi er veldig gledelig. 

Vi på regionskontoret begynner nå straks med terminlistearbeid og puljeoppsettet er det første vi starter med. 

Pulje- og avdelingsoppsettet vil bli sendt alle klubbene til høring cirka 11.mai, slik at en får anledning til å komme med innspill på puljeinndeling og avviklingsform. Fristen for innspill på pulje- og avdelingsoppsettet er satt til innen søndag 21. mai 2020.

Før vi starter med puljeoppsettet jobber vi nå med å sjekke at alle lag klubber har meldt på sine lag. Dersom du ønsker å sjekke om ditt lag er påmeldt og påmeeldt riktig finnes det er enkel mulighet for å gjøre dette. 

Her på vår hjemmeside under kampsøk, kan du sjekke påmeldte lag. Lenke til denne siden finner du ved å trykke her. 

Vi oppfordrer alle lagledere/trenere/foreldrekontakter til å ta en titt her og søke opp den turneringen som du skal ha meldt på lag i. 

Dersom noe er feil, ta kontakt med ansvarlig i din klubb, så tar de kontakt med oss på regionskontoret for å få endret eventuelle feil eller meldt på flere lag.