Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hilsen fra styreleder

Jeg ser til min store glede, at flere har vært kreative og tenkt utenfor boksen i denne tiden, skriver styrelederen vår i dette innlegget.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjære alle venner i håndballfamilien.

Vi er inne i en litt rar tid hvor samhold betyr avstand. Det gjør dessverre utøving av vår lidenskap vanskelig. Jeg håper dere bruker tiden til å trene og øve på egenhånd. Det er mye man kan bli god på selv om man ikke får trene med laget sitt. 

Jeg vet at hverdagen som klubbleder og trener kan være utfordrende. Likevel ser jeg til min store glede, både i sosiale media og i avisene, at flere av dere har vært kreative og tenkt utenfor boksen. De fleste av oss har kanskje fått det nødvendige «dyttet» til å bli litt mer digital og fokuset på at «alle skal med» står sterkere enn noen gang. Det er ikke enkelt å holde hjulene i gang når det samtidig er så veldig lite vi får gjort. Jeg håper derfor vi alle kan tenke litt nytt og gjerne se til naboen, og finne gode løsninger både for trenging og klubbdrift i disse tider.  

I helgen kom det nye retningslinjer for idrettsarrangement som samler mer enn 500 personer. Dette har medført at bl.a. en av årets høydepunkter her i byen dessverre utgår. Det er varslet at det kommer nye regler for hva som gjelder aktiviteter under 500 personer i løpet av denne eller neste uke. Jeg håper disse retningslinjene ivaretar smittevernsperspektivet samtidig som det gir oss en åpning for å drive vår idrett på en eller annen måte.

Vi nærmer oss mai og seriepåmelding. Utgangpunktet er at vi håper at sesongen 2020/2021 går tilnærmet normalt. Jeg håper derfor at alle sammen melder på lag som vanlig. Regionskontoret vårt har åpent med hjemmekontor og hjelper gledelig til med det som klubber har behov for både med påmelding, idrettsregistrering, trening osv. Styret bidrar også gjerne om det er ønskelig.

Er vi flinke til å holde avstand, god hånd- og hostehygiene gjennom sommeren håper jeg vi er tilbake til normal sesong tidlig på høsten.

Ta godt vare på hverandre - så håper jeg vi sees på parketten om ikke alt for lenge!

Med vennlig hilsen 

Ane Grete Vik

Styreleder NHF Region Vest