Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Regionstinget 2020 utsettes inntil videre

Med bakgrunn i dagens situasjon har regionstyret vedtatt å utsette regionstinget inntil videre.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag 13.03.2020 ble regionsleder og daglig leder, sammen med de andre regionlederne og daglig ledere i NHF, innkalt til et Skypemøte med GS. Der ble muligheten for å avvikle Regionsting i den situasjonen vi nå befinner oss i igjennomgått. 

Idrettsforbundet har i denne saken sjekket ut lovtekst mv, og har blant annet gitt alle regioner (også alle idrettslag) dispensasjon slik at Regionstingene kan avholdes innen 15. juni 2020. Avhengig av situasjonen så kan i verste fall Regionstinget avholdes til høsten.

Ved å utsette inntil videre trenger vi ikke å finne ny dato nå, men se an videre forløp og ta en avgjørelse på dato som nevnt i mai. Da holder det med ett vedtak, ved å utsette inntil videre.

En annen viktig sak i vurderingen om tinget skal avlyses eller utsettes. Ved en avlysning må alle papirer sendes ut på nytt, og nye forslagsfrister må settes. Ved en utsettelse så gjelder de allerede utsendte dokumentene og fristene.

På bakgrunn av ovennevnte ble følgende vedtatt i RS-møte 18.03;
Styret i Norges Håndballforbund Region Vest vedtar å utsette Regionstinget fra planlagt dato 9. mai 2020 til inntil videre. Styret behandler saken på nytt i begynnelsen av mai 2020.