Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Intersport Bylagsturnering

Helgen 28. februar - 01. mars ble Intersport Bylagsturnering arrangert i Stavanger idretsshall

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag 28. februar dro 28 jenter og 28 gutter fra Bergen fordelt på fire lag for å delta i Intersport bylagsturnering. Både jentene og guttene spilte under lagsnavnene Bergen og Førde. 

Fredag hadde alle 4 lagene trening i Stavanger idrettshall for å gjøre den siste finpussen før kampene skulle tilta lørdag morgen. Jentelaget til Bergen var først ut med kamp mot årets gullvinner, Oslo, denne kampen endte med tap 15-21. I kamp 2 tapte Bergen også, denne gang for Molde 23-16. Disse resultatene betydde at Bergenslaget skulle spille om 9.-12. plass søndag. I plasseringsspillet vant jentene første kamp 24-21 mot Kristiansand, før det ble tap i kampen om 9. plassen mot Lillestrøm 18-23. 

Jentelaget til Førde vant første kamp mot Lillestrøm 25-23, før det dessverre ble tap mot Larvik i gruppefinalen 19-25. I første kamp søndag vant Førdejentene 20-19 mot Tønsberg. Det resultatet betydde at Førde i siste kamp skulle spille om 5. plass. Denne ble sikret med seier 26-24 mot Fredrikstad. 

Guttelaget til Førde var første guttelaget i aksjon lørdag. I kamp en møtte de årets søvvinnere Kristiansand. Denne kampen var lenge jevn, men til slutt stakk Kristiansand av med seieren 26-20. I kamp 2 møtte Førdeguttene Trondheim. Her stemte lite for guttene, og trønderne vant til slutt 30-18. I kampene søndag skulle Førde spille om 9.-12. plass. I kamp en tapte guttene 25-22 mot Elverum. I kamp to søndag ble det også tap, 19-29 mot Larvik. 

Guttelaget til Bergen åpnet turneringen mot Tønsberg. Denne kampen var lenge jevn, men til slutt hadde guttene fra Bergen det lille ekstra som ga seier 26-20. I gruppefinalen, og kampen om å få spille semifinale søndag møtte Bergen Sandvika. Her var det lenge jevnt, men til slutt hadde Sandvika et ekstra gir og vant til slutt 27-19. Med dette resultatet skulle guttene søndag spille om 5.-8. plass. I kamp en søndag ventet Bodø. I en jevn og tett kamp trakk til slutt Bergen det lengste strået og vant 25-21. I siste kamp skulle det kjempes om 5. plassen. Her møtte Bergen Halden. Denne kampen vant til slutt Halden 27-22, og guttene fra Bergen kom på 6. plass. 

Alt i alt har det vært en lærerik helg for utøverne, med mange nye impulser og referansepunkter på hva som må arbeides med i tiden fremover. Region Vest ønsker å takke arrangør Region SørVest for et flott arrangement, vi gleder oss allerede til neste år! 

Bylag J04 VEST.jpg

Bylag G04 VEST.jpg