Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hederspriser

Under Regionstinget 2020 skal det deles ut flere hederspriser og vi ønsker nominasjoner fra våre medlemmer.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Her kan man nominere seg selv, andre, sin egen klubb eller andre klubber.
Prisene deles ut under tingmiddagen lørdag 09.mai 2020. 

Frist for nominering med begrunnelse er onsdag 01.april. Priser sendes da på e-post til: nhf.rvn@handball.no  

Jury for prisene er Regionstyret for håndballprisen og utviklingsavdelingen for øvrige priser.  

Prisene som skal deles ut er: 

Håndballprisen

Denne prisen kan tildeles klubber, spillende lag eller enkeltpersoner, for en spesielt god prestasjon eller godt arbeid i klubb i en sesong eller godt arbeid i klubb over flere sesonger.

Årets unge spiller 16-18 år (tidligere utviklingsstipend)

Skal tildeles spiller (en gutt og en jente) i aldersgruppen 16 til 18 år som har vist god fremgang og gode prestasjoner.

Årets trener

Årets trener går til en som har utmerket seg i aldersbestemt håndball. Treneren har i sitt arbeid for sin klubb, bidratt til utvikling av spillerne og lag.

Årets dommer/par

Premiere to dommere/par som har vist god fremgang og gode prestasjoner i sesongen som har gått. Samt utmerket seg som gode dommerforbilder for klubben(e) de representerer.

Årets unge ildsjel (16-25år)

Tildeles en person mellom 16 og 25 år som har gjort en solid innsats for klubben sin. Personen kan enten være trener, tillitsvalg eller ha andre verv i klubben.

Årets klubb

Tildeles breddeklubb som jobber godt, gjerne over tid, i sitt nærmiljø, gjennom å legge forholdene til rette slik at alle som ønsker å spille håndball har et tilbud i klubben. 

Årets ildsjel

Tildeles en person som har gjort en solid innsats for klubben sin, gjerne over tid. Personen kan enten være trener, tillitsvalg eller ha andre verv i klubben.

Inkluderingsprisen

Tildeles en klubb som aktivt arbeider med å styrke inkludering av barn,- unge og voksne med flerkulturell bakgrunn og/eller med funksjonsnedsettelse.

Fair Play prisen 

Tildeles en person, lag og/eller klubb som gjennom sesongen har markert seg ved å utvist gode og sunne verdier til beste for håndballens omdømme.

SOME (sosiale medier)

Går til en klubb som jobber godt med sosiale medier. 

Årets arrangør

Kan tildeles en klubb for godt gjennomført turnerings eller kamparrangement. Herunder også arrangementer for minihåndball region vest.