Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Logo Lerøy.png

Lerøy HåndballCamp i vinterferien, Bergen

NHF Region Vest inviterer jenter og gutter født 2004 - 2006 til Lerøy Håndballcamp 24.-26. februar

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I samarbeid med Lerøy inviterer NHF Region Vest jenter og gutter født 2004 - 2006 til Lerøy Håndballcamp i Haukelandshallen 24.-26. februar. Campene vil finne sted kl. 09.00 - 14.30 alle tre dager.  

Individuell oppfølging og ferdighetsutvikling hos den enkelte utøver vil stå i sentrum disse tre dagene. Øktene vil bli ledet av trenerressurser fra NHF Region Vest. Det vil både være fokus på utvikling av håndballferdigheter og fysiske ferdigheter hos den enkelte disse dagene. Dette er et tiltak for utøvere som ønsker å utvikle seg videre som håndballspillere, ved hjelp av individuell oppfølging fra regionens trenerressurser. 

Påmelding for jenter født 2004 - 2006. Maks 20 plasser!

Påmelding for gutter født 2004 - 2006. Maks 20 plasser!

Forpåmelding klikk inn på linken lengst ned.

Påmeldingsavgift er kr. 1000 pr. utøver. Dette dekker t-skjorte samt frukt og sushi til lunsj levert av Lerøy. Påmeldingsfrist innen fredag 14. februar.

Hvis man har matallergi eller intoleranse som gjør at man ikke kan spise sushi ber vi om at det sendes en e-post om dette til johan.johnsson@handball.no i forbindelse med påmelding. 

Hvis noen av campene skulle bli fulltegnet kan man sende en e-post til johan.johnsson@handball.no for å sette seg på venteliste. Spørsmål vedr. Lerøy Håndballcamp kan rettes til samme e-postadresse.  

Det arbeides med å få til Lerøy Håndballcamp i Sogn og Fjordane også.