Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Invitasjon til Dommerarbeid i klubb og Rekrutteringsarbeid i klubb
Invitasjon til Dommerarbeid i klubb og Rekrutteringsarbeid i klubb

Klubbutviklingsseminar

Vi inviterer styremedlemmer, dommerkontakter og rekruttering og barnehåndballansvarlige i våre klubber til klubbseminar i Førde og Bergen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dommerarbeid kan være utfordrende for klubbene våre. Mange klubber vet ikke engang at dommerutvikling er klubbens ansvar. Vi inviterer klubbene i Region Vest til en kveld hvor vi går gjennom hvordan klubbene kan og bør legge opp sin dommerutvikling. Her blir det gruppearbeid og deling av kunnskap mellom klubbene.

Rekrutteringsarbeid er noe klubbene også ønsker hjelp til å få til. Vi tar en formiddag med hvordan klubbene kan gjøre sitt rekrutteringsarbeid gjennom modulen "Rekrutteringsarbeid i klubb". Vi deler kunnskap og erfaringer og går gjennom ulikt materiell som klubbene kan bruke.

Disse to helgeseminarene blir holdt av Region Vest sine klubbveiledere Eirik André Hesthammar, Hilde Daae Johannesen og Paal Lilletvedt.

Vi oppfordrer klubbstyrene til å stille med minst 3 medlemmer på seminaret slik at de prosessene vi starter kan forankres i håndballstyret.

Førde, 31. januar og 1 februar på Scandic Sunnfjord

Bergen, 7. og 8. februar på Scandic Kokstad

Meld på her nhf.rvn@handball.no

klubbseminarer_for:web