Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

En hilsen

Vi ønsker vår nye daglig leder velkommen til Region Vest. I den forbindelse har hun skrevet en liten hilsen til alle våre medlemmer.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi ønsker vår nye daglig leder velkommen til Region Vest. I den forbindelse har hun skrevet en liten hilsen til alle våre medlemmer med hennes tanker og visjoner for jobben og tiden som kommer.

Nå har jeg startet på min andre uke som daglig leder i Region Vest. Mye av tiden har gått med til å bli kjent med medarbeidere, organisering og planer, struktur og arbeidsoppgaver, regionstyret og Idrettens hus som arbeidsplass. Jeg er kommet godt i gang, men mye gjenstår å sette seg inn i for det videre arbeidet. Jeg gleder meg blant annet veldig til å bli bedre kjent med alle klubbene våre, både i Bergens området og i distriktene.

I oppstarten med mange nye arbeidsoppgaver, er det godt å vite at jeg har med meg dyktige kollegaer, både regionalt og sentralt. Sammen med dyktige kollegaer og på lag med alle våre håndballentusiaster ser jeg frem til være med å påvirke og videreutvikle håndballaktivtetene i regionen.

Med utvikling følger også muligheter, som kan brukes klokt eller uklokt. Jeg mener, vi må tørre å tenke langsiktig. Vi må tørre å spisse våre prioriteringer for å lykkes, både for administrasjonen og i Regionens styre.

Det er mange oppgaver som skal løses i tiden som kommer, og jeg vet at det er mange kompetente trenere, ledere og andre som har gode tanker om dette. Det er viktig at vi klarer å etablere gode møteplasser for å dele disse tankene. Da kan vi i Region Vest bedre bistå i arbeidet med å forenkle klubbhverdagen som er et viktig satsingsområde for norsk håndball nasjonalt.

Et håndballfelleskap til det beste for REGION VEST - hvor alle bidrar etter evne til et åpent og inkluderende felleskap hvor vi (administrasjonen) klarer å møte klubbene, trenerne, dommerne og spillernes m fl. sine behov og ambisjoner. At vi sentralt klarer å ha «ansiktet» vendt ut mot klubbene.

Region Vest skal være synlig. Vi skal være synlig regionalt, nasjonalt og i det politiske miljø.

Jeg har lyst å sitere noen få ord fra kongen sin nyttårstale i år. Han sier så tydelig:

«Vi må leve med at vi er forskjellige.

Vi må tåle ubehagelig kunnskap.

Vi må klare å se utover vår egen lille teig.

Vi må tørre å innse at vårt verdensbilde kanskje ikke er det eneste rette.

Vi må finne oss i å bli utfordret – ja til og med såret»

Klarer vi å ta med oss essensen i dette inn i utviklingen av norsk håndball i Region Vest, tror jeg vi kan skape mange gode håndballopplevelser for både barn, ungdom og for våre elitespillere. Da vil vi klare å holde på den entusiasmen vi har rundt håndballen i regionen. Dette vil igjen være med å bidra til å øke rekruteringen til denne fantastiske idretten!

Jeg ønsker oss alle - et godt håndball-år!

 

Hilsen Trine Skarstein Dalland

Daglig leder Region Vest

Tlf: 99230479 E-post: trineskarstein.dalland@handball.no