Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Brit med prisen som Årets Ildsjel
Brit med prisen som Årets Ildsjel

Brit Tungeland hyllet av Region Vest

Mandag 20. januar var vår nye daglige leder på Os for å overrekke en oppmerksomhet til  Årets Ildsjel.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Trine Dalland, vår nye daglige leder, fikk anledning til å komme ut mandag ettermiddag når det var håndballtrening for jenter og gutter i 2. klasse i Os Turnforening. Brit er trener for guttene. Treningene fungere oftest slik at de deler opp gruppene i tre, hvor de har ulike øvelser parallelt, så rullere de på øvelsene. Her er det en god blanding av jenter og gutter født i 2012.

Trine fortelller:

-"Det var kjekt å få møte Brit på mitt første offisielle oppdrag for Region Vest. Det var stas å få reise ut å hylle Brit for det arbeide hun gjør, og den prisen hun har mottatt. Vi er så stolte over at hun er en del av håndballfamilien vår og over engasjement og kjærlighet hun har til idretten, barna og for frivilligheten. Tenkt hva hun har bidratt til for psykisk utviklingshemmende innen håndball. Brit var med fra den spe start på 90-tallet hvor det ble gitt noen midler i etterkant av OL på Lillehammer i 1994. Mye har endret seg siden den gang.

Os turnforening hatt utallige små barn i sin klubb som blant annet Brit har vært med å gi gode rammer for oppvekstmiljø og idrettsglede. Det er noe hun ser igjen og kjenner på idag når hun møter ungdom og unge voksne som hun har vært trener for tilbake i tid."

Vi gratulerer så mye med prisen som årets Ildsjel, du er et eksempel til etterfølgelse.

Fakta

Alder: 70 år

Klubb: Os Turnforening

Idrett: Håndball

Fylke: Vestland

Juryens begrunnelse:

Den nominerte har bidratt sterkt med å få barn og psykisk utviklingshemmede inkludert i idrettsmiljøet. Med over 50 års engasjement i idrettslaget med utallige verv, har den nominerte vært sentral i å utvikle og tilrettelegge håndballmiljøet, hvor hun spesielt er opptatt av at alle skal bli sett, og at de får en sosial tilhørighet.

Brit 2 640x360.jpg

Brit 3 640x360.jpg

Brit 4 640x360.jpg