Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Oppstart rullestolhåndball 2.jpg

Suksess med rullestolhåndball

Seks nye spillere, to spillende trenere og syv av klubbens damespillere deltok på den aller første treningen til rullestolhåndballlaget til Årstad IL .

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var mye spenning knyttet til oppstarten av det nye håndballtilbudet i Årstad IL. Gleden var tilsvarende stor når det møtte et helt lag (seks spillere) på første trening.

Oppstart rullestolhåndball 4.jpg Oppstart rullestolhåndball 2.jpg

Engasjerte trenere 
Lagets trenere, har det siste året lagt ned mye tid i planlegging og forberedelse av det nye lagstilbudet. De har blant annet besøkt Follo HK, som inntil i går var det eneste rullestolhåndballaget i Norge. Trener-teamet er opptatt av å skape et godt lagsmiljø hvor trivsel og utvikling står i fokus. De startet i vinter på trene 1 utdanningen, hvor de fikk med seg nyttig kunnskap og inspirasjon. Nå gleder de seg begge til fortsettelsen. 


En inkluderende klubb
Årstad IL har vært forbilledlig i prosessen med å inkludere det nye laget i klubben. Håndballfamilien i klubben har vist både i ord og handling at dette er noe de ønsker å få til. Et tydelig eksempel på dette var spillerne fra damelaget som stilte opp på trening for å hjelpe laget i gang.

Etterlengtet tilbud
NHF Region Vest har lenge ivret for rullestolhåndballtilbud i regionen. Regionleder Ane Grete Vik som var tilstede på gårsdagens trening hadde følgende å si; - Det var en stor glede å være med på realiseringen av et tilbud vi har jobbet med å få til i en årrekke. En lovende start som jeg gleder meg til å se vokse og utvikles. 

God støtte fra kommunen
Bergen Kommune har vært og er en viktig støttespiller for laget. De har bidratt økonomisk med etableringen av det nye paraidrettstilbudet. Idrettsrådet har tilrettelagt med treningstid, og Idrettsservice har vært imøtekommende og behjelpelige med oppbevaring av utstyr i hallen. 

Velkommen med
Laget ønsker alle spillere over 16 år som ønsker å prøve ut rullestolhåndball velkommen med. Ta kontakt med laget eller simpelthen møt opp på en trening. Laget trenere mandager kl. 17.00-18.30 i Haukelandshallen.