Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ball_mKlister.jpg

Nasjonal trenersamling

01. - 03. september var RVN vertskap for den første nasjonale trenersamlingen!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I overkant av 60 regionale- og sentrale landslagstrenere var samlet i Bergen 01. - 03. september. Intensjonen med samlingen var å styrke kommunikasjonen og samarbeidet mellom de sentrale landslagstrenerne og de regionale trenerressursene for LM&LK 02&04. Samlingen startet søndag med faglige innlegg fra de respektive landslagstrenerne hvor gjennomgang av hva man ønsker de regionale landslagstrenerne skal arbeide med regionalt. Videre var sommerens mesterskap tema, hvor erfaringer ble delt i forhold til hva man ser for seg som sentralt for sesongens regionale spillerutviklingsarbeid. 

Det har også vært mye aktivitet på gulvet, med 4 regionale landslagsgrupper som utøverapparat. Hver gruppe har hatt tre treninger hver. Her har både de regionale og sentrale landslagstrenerne vært på gulvet for å lede økter. Hensikten med disse treningene har vært å få en tettere kobling mellom hva man arbeider med på sentrale landslagssamlinger, opp mot hva man gjør på de regionale landslagssamlingene. For LM02 var det nok ekstra motiverende å ha landslagssjef Christian Berge som trener på en av øktene. Det har også vært samling for de regionale fysiske trenerne. Disse har sammen med de sentrale fysiske trenerne for landslagene hatt både praktiske og teoretiske økter for å forsøke å få en tettest mulig link mellom hva som arbeides med sentralt og regionalt. Målvaktsressursene for de ulike regionale miljøene har sammen med Mats Olsson, målvaktstrener kvinnelandslaget, hatt både teoretisk og praktisk oppfølging og veiledning inn mot det regionale arbeidet for sesongen som er i gang.

Alt i alt har det vært tre svært innholdsrike og lærerike dager, både for trenere og utøvere - slike møteplasser er veldig verdifullt for spillerutviklingsarbeidet som gjøres i løpet av sesongen. NHF Region Vest ønsker å takke alle utøvere, klubber og trenere for at de stilte med utøverapparat til disse samlingene disse dagene i en ellers hektisk klubbhverdag!