Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bring.jpg

Bring-kvalifisering og seriestart for Fana og Tertnes

Denne helgen starter håndballsesongen for mange lag, og blant annet skal det spilles kvalifiseringskamper til Bring- og Lerøyseriene. Når disse er ferdigspilt, starter forberedelsene i Fana Arena, det hjemmelaget tar imot Tertnes i seriepremiere.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Region Vest er det 6 klubber som spiller sine kamper i juniorseriene på hjemmebane, mens de øvrige lagene som ønsker plass i de nasjonale spillene, skal på tur i disse første kvalifiseringene.

Bjørnar, gutter 16, Bønes jenter 16, Fyllingen gutter 16 og jenter 18, Gneist jenter 16, Kjøkkelvik jenter 18 og Åsane jenter 16 spiller alle hjemme og håper på gode og godt besøkte arrangement..

I Arna har en et klart ønske om deltakelse i nasjonale serier, og ser på det en viktig del av de unge spillernes utvikling.

-          Klubben har et uttalt mål om å ha med lag både på jente- og guttesiden i Bringserien, og for guttene jeg trener, mener jeg vi har en bra mulighet til å nå målet denne sesongen. Vi spiller hjemme, og får besøk av Bækkelaget, Strindheim og LFH09 fra Lillehammer/Faaberg. Sistnevnte kjenner jeg ikke så godt til, mens de to øvrige er god. Spesielt Bækkelaget er sterk, men jeg synes vi er bra vi også, så vi får se. Vi håper å bli blant de to beste og dermed være klar for Bring, men om ikke, så får jo nummer 3 en ny mulighet gjennom en ekstra kval. Det blir en spennende kamp med mye god og spennende håndball, og forhåpentligvis masse folk og halloi på tribunen. Det blir kjekt dette, nå som seriespillet endelig er i gang.

Du finner all nødvendig informasjon om Lerøyseriene her https://www.handball.no/system/kalender/2019/08/kvalifisering-leroyserien/

Mens du går her https://www.handball.no/system/kalender/2019/08/kvalifisering-bringserien/ dersom det er hva som skjer i Bringserien du vil finne ut av.

Klokken 18.00 på søndag, kastes så første kamp i Rema 1000 ligaen for kvinner i gang for Fana – Tertnes, når de to braker sammen i Fana Arena. Her bør alle i håndballbyen Bergen kjenne sin besøkelsestid, når det skal avgjøres hvem som tar første stikk i kampen om «best i byen» av de to.  Da lagene møttes i Lerøy Elitecup for et par ukers tid siden, gikk Tertnes seirende ut av kampen, som Fana førte i starten. Det gjør rødtrøyene revansjesugen, og begge lagene fortjener fulle tribuner og publikums hjelp til å få en best mulig start på seriespillet for kommende sesong.