Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Osterøy klubbhuset 3.jpg

Klubbhuset

Mandag var vi på besøk hos Flaktveit og Osterøy for å gjennomføre oppfølgingsmoduler i klubbhuset.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag var vår klubbveileder Hilde Daae Johannessen på besøk hos håndballgruppen i Osterøy IL, mens klubbutvikler Paal Lilletvedt var på besøk hos håndballgruppen i Flaktveit IK. 

Mens Osterøy IL satt fokus på klubbdrift, gjennomførte Flaktveit IK modulen Sportslig ledelse. 

Klubbdrift på Osterøy

På Osterøy møtte en entusiastisk gjeng som hadde et bredt fokus på å få på plass gode rammeverktøy for klubben. På de timene vi var tilstede fikk de på plass et helt årshjul, en god rekrutteringsplan og rollebeskrivelser for klubben. Dette arbeidet vil de jobbe videre med og sette ut til liv. Vår veileder meldte tilbake at det var knallgod stemning, og imponert over hvor strukturert de jobbet den tiden de var sammen. Vi gleder oss til å følge klubben videre. 


Osterøy klubbhuset 2.jpg


Osterøy klubbhuset 4.jpg
Gallerirunde med noen seriøse spørsmål og noen med humor

Osterøy klubbhuset 1.jpg

Flaktveit IK - Sportslig ledelse

I Flaktveithallen var det også god stemning når modulen Sportslig ledelse ble gjennomført. Vår klubbutvikler melder at Flaktveit er en klubb som ønsker utvikling, og har mange ting på plass allerede.
I løpet av kvelden ble de enig om noen konkrete tiltak som de skal fokusere videre på, blant annet skal Sportslig utvalg opprettes og en sportsplan skal på plass før neste sesong. Flaktveit har som nevnt over mye på plass allerede, her handlet det mer om å formalisere det positive arbeidet som allerede skjer i klubben. Vi ser også frem til å følge Flaktveit sitt arbeid videre. 

Flaktveit klubbhuset 1 640X360.jpg

 

Flaktveit klubbhuset 2 360.jpg

 

Flaktveit klubbhuset 4 360.jpg

 

Flaktveit klubbhuset 5 lite.jpg

Ønsker din klubb å ta del i de prossessene som klubbhuset tilbyr eller bare få litt mer informasjon om hva Klubbhuset er for noe og hva det inneholder?
Ta kontakt med oss på nhf.rvn@handball.no, mer informasjon om klubbhuset finner du også på våre hjemmesider under UTVIKLING - KLUBBHUSET. 

PS! 
I disse årsmøte tider, kan klubbanalalysen kan anbefales som er verktøy i overgangen fra gammelt til nytt klubbstyret/gruppestyret. Ta denne sammen for å bli bedre kjent med klubbens organisasjon.