Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barnehåndball 540x360.jpg

Spillerstall i 10 og 11 årsklassen

Deltar ditt lag i 10 og/eller 11 års klassen? Da må spillerne være registrert i Minidrett

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi får en del tilbakemeldinger fra klubber om at det er utfordrende fra et arrangørståsted å føre digital kamprapport i 10 og noen ganger 11 årsklassen grunnet at lag ikke har lagt inn spillerstall og kamptropp og at dette fører til mye frustrasjon og forsinkelser i hallen. Alle kamper fra og med 10 års klassen skal føres digitalt. 

Vi ønsker derfor å presisere at alle som deltar i disse serien må legge inn spillerstall og deretter kamptropp med draktnummer før hver kamp, dette gjelder også lag som spiller opp en klasse (f.eks. 9 års lag som deltar i 10 års klassen). 

Spillerstallen legges opp i TurneringsADMIN (TA), mens kamptropp, kan du dersom du er lagleder, ass.lagleder, trener eller kampansvarlig for laget, legges opp både i TA og i Min Håndball APPEN . Hvilken funksjoner som har hvilken tilgang i Min Håndball finner dere på denne siden

Det er derfor viktig at alle spillere i klubben oppretter en profil på minidrett.no. Brukerveiledning som kan sendes ut til alle medlemmer finner dere her. Her kan det også være nyttig å informere om at foreldre kan knytte egne barn til sin profil, dette finner dere brukerveiledning til her, slik at administrering av barnas profil blir enklere for foreldrene. 

Alle brukerveiledninger finner dere samlet på vår hjemmeside

Denne presiseringen blir også sendt ut på e-post til alle registrerte lagledere i 10 og 11 årsklassen. Hvis du ikke har mottatt e-post så er ikke din adresse registrert som kontaktperson på laget.