Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Julefrokost-2018_1-640.jpg

Julefrokost 2018

Årets julefrokost gikk av stabelen på Scandic Bergen City med rekorddeltagelse.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tradisjonsrike julefrokosten ble arrangert for 11. gang i samarbeid med våre gode partner Scandic Bergen City. Frokosten er en hyggelig sammenkomst for våre medlemmer og samarbeidspartnere, der vi sammen kan se tilbake på et innholdsrikt og givende år. Et år med fokus på arrangement, inkludering og integrering og ikke minst alle våre fantastiske klubber og frivillige som får den daglige aktiviteten ute i klubbene til å gå rundt. Disse setter vi enormt stor pris på.

Kommersielle avtaler - blikk mot fremtiden

Den nyansatte kommersielle lederen i NHF, Jan-Erik Aalbu, hadde et engasjerende innlegg for mediehverdagen og hva vi kan forvente oss i fremtiden. At vi også kunne presentere avtalen med Amedia og samarbeid med BA (representert ved Rune Eriksen) som regionens håndballavis, gav gjestene våre et godt innblikk i hvilke eksponeringsmuligheter som ligger der både for bredde og topphåndballproduktet. 

Reiselivsdirektør med fokus på arrangementbyen Bergen

Anders Nyland, relativt fersk i rollen som reiselivsdirektør, holdt et flammende innlegg sett fra næringslivets  ståsted, om hvordan vi sammen kan skape begeistring og innsatsvilje ved å tilrettelegge for store arrangement uavhengig av hvilken idrett og kulturarrangement det er snakk om. 

IMGJulefrokost-2018_2-640.jpg

Håndballaktiviteter i 2019

For de fremmøtte var det stor begeistring over å høre om planer både for videreutvikling av aktiviteten i klubbene, og et par nyvinninger som vil se dagens lys. Blant annet er det planlagt en lokal håndballgalla for Region Vest for å markere lokale ildsjeler og utøvere. Dette går av stabelen 13. april i samarbeid med BA og Scandic Bergen City.

En annen spennende nyhet som det jobbes med er barnehåndballfestivalen på høsten. En oppstartssamling for våre yngste lag og trenere, sammen med Sartor og Sotra. Et tiltak tilrettelagt for både faglig utvikling og påvirkning av de mange viktige frivillige barnetrenerne.

Et gledelig budskap på integreringsfronten, er tilskuddet til innkjøp av rullestoler. På denne måten håper vi å etablere et tilrettelagt tilbud for mennesker som ønsker å være med på dette tilbudet.

Med andre ord mye spennende å se frem mot, samtidig som all den gode aktiviteten som allerede eksisterer skal få tilstrekkelig fokus også i 2019.

Avslutningsvis ble det trekt ut 5 premier blant de 130 fremmøtte. Blant annet gavekort fra Scandic, Theatro og produkter fra Lerøy.

Vi ser frem til et spennende og nytt år og takker for alle som bidro til en hyggelig julefrokost i 2018!

Julefrokost-2018_3-640.jpg