Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Idrettens-møteplass-640x360.jpg

Idrettens møteplass

Sogn og Fjordane Idrettskrins arrangerer idrettens møteplass i Sogndal 27. oktober

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

På møteplassen kan alle i idretten møtes. Det er rom for både trenere, foresatte, frivillige og andre tilligsvalgte fra regioner, idrettsråd og idrettslag. 

Dette året står blant annet følgende på programmet:

Kl 09.30 Registrering idrettens møteplass, Sogndal vgs.

Kl 10-12 Foredrag "Foreldre som ressurs" (Trollsalen)
Michael Jørgensen og Pia Mørk Andreassen fra Olympiatoppen Vest. De setter fokus på hvordan foreldre kan bidra positivt i barn og unge sitt idrettsmiljø. Gjennom idretten lærer barn og unge verktøy som de kan bruke utenfor idrettsarenaen, både nå og senere i livet. De møter motgang og medgang i hele forløpet, der foreldre og foresatte kanskje er den viktigste ressursen. Foredraget tar utgangspunkt i utøveren.

Kl 9.30-1530 "Treningssamling på tvers" (Sogndal Idrettshall)
Åpent for ungdommer 12-16 år (f.2002-2006). Hovedinstruktører er Atle Hole fra Høgskulen på Vestlandet og Cecilie ERiksen fra Olympiatoppen Vest. De garanterer en kjekk og intensiv dag, med trening og aktivitet som ungdom fra alle typer odretter kan delta på og lære av. Ikke minst får en mange tips å ta med hjem til egen treningshverdag.

Nytt på treningssamlingen i år kl 13-13.30 er et foredrag om ernæring for aktiv idrettsungdom ved Pia Mørk Anreassen fra Olympiatoppen Vest.

Etter en varm lunsj fra kl 12-13 fortsetter dagen med blant annet idrettsrådsamling og et kurs for tilrettelegging innen paraidrett.

For påmelding og mer detaljert program kan dere se på idrettskrinsen i Sogn og Fjordane sine sider