Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20171107_Sportslig-ledelse_vest_2_900.jpg

Engasjement - Frivillighetens drivkraft

Hordaland idrettskrets og Fana IL inviterer til kompetansedag lørdag 3. november i Fana Arena på Nesttun.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er et fellesidrettslig tiltak med fokus på engasjement og trygghet uavhengig av hvilken idrett du er tilknyttet. Fellesdelen favner bredt og treffer uansett om du er utøver, forelder, trener eller tillitsvalgt, mens i de parallelle sesjonene spisser vi innholdet og du kan velge etter interesse og rolle.

Håndballen er godt representert med dommutvikler Rune Kristiansen, som skal fortelle om temaet "Trygghet under press" sammen med dommer Børge Smørdal Nilsen fra Greist. Noe som bør interessere alle håndballledere, trenere og foreldre. Dommere er en gruppe som er utsatt for mye press og har til tider en hektisk hverdag ute på banen, med mange avgjørelser på kort tid og ofte store konsekvenser. Trygghet er et meget viktig forutsetning for å holde på nye unge dommere.

I tillegg har klubbveileder Hilde Daae Johannessen fra Askøy Håndballklubb et tema under plakaten "Utviklingsmiljøer i ungdomsidretten".

Hun vil blant annet fortelle "Trener + klubb = flest mulig, lengst mulig!"  Hilde har holdt mange samlinger i klubber i Region Vest som har gått løpet i håndballens egen klubbutviklingsmodell; Klubbhuset. Hun vil ta for seg hva som er viktig for at trenere skal føle seg inkludert og deltagende i prosesser i klubb.

Mange spennende temaer.

Meld på i invitasjonen.

INVITASJON