Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Jon Iversen.JPG

Jon Iversen 50 år

Jon Iversen (bildet) fylte 50 år 5 september.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jon har lang erfaring som både spiller og dommer på toppnivå, og har i tillegg solid erfaring som trener for utallige lag i Fyllingen håndball.

Det tidligere spenstfenomenet tilbrakte sine år som spiller i Fyllingen håndball, først under Herman Stensæth sin kyndige ledelse, og deretter også under Ivica Rimanic tilbake på 80 og 90 tallet.

Sammen med resten av ungguttene i Fyllingen spilte bydelslaget seg den gang frem til eliteseriespill og har siden mer eller mindre vært i det gode selskap øverst i norsk håndball.

Etter endt karriere som spiller tok Jon på seg dommertrøyen igjen og i løpet av kort tid debuterte han også på toppnivå som kampleder. Her dømte han i flere sesonger, både med Bengt Nilsen og Harry Stikholmen.

De seneste sesongene har Jon også vært svært ivrig på laglederfronten og det er ikke få spillere som har spilt håndball under Jons kyndige ledelse.

I inneværende sesong skal Jon være litt aktiv inn mot dommerutvikling og blant annet delta i utviklingen av nye dommere i utviklingsgruppe 3.

Også Svein Inge Grøvlen fylte år for en tid tilbake. Den tidligere høyre bakspilleren, med bakgrunn fra Mathopen, fylte 16 august 60 år.

Også Svein Inge har bidratt på dommerfronten i en årrekke, og har dømt både 2 og 3 divisjon tidligere. I dag er det dømming i regionserien som gjelder, sammen med nåværende makker Inge Torstad. I tillegg er han fortsatt å se på parketten som både spiller og dommer i forbindelse med veteran NM.

Region Vest gratulerer to markante skikkelser med vel overstått dag og ser frem et fortsatt godt samarbeid i årene som kommer!