Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kamper_Live_640x360.jpg

Elektronisk kamprapport

Det er obligatorisk å benytte elektronisk kamprapport (LIVE) fra J/G 10 år denne sesongen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Region Vest innførte bruk av elektronisk kamprapport fra og med sesongstart 2017/2018. Dette sparer både klubber og administrasjon for mye manuell håndtering av papir og alle resultater blir registrert med en gang kampen er sluttført. I tillegg blir statistikk automatisk registrert for klassene 15, 16, 18 år og senior. Fra denne sesongen skal en føre LIVE i alle klasser fra og med J/G 10 år. I denne saken finner dere nyttig informasjon i forhold til forberedelser og gjennomføring. 

Legge inn spillerstall
Det er mange fordeler med å ta seg tid til å legge inn spillerstallen til et lag. For laglederne til laget, kan en spare mye tid ved å sjekke lisensbetaling, kontaktinformasjon og annet, men ikke minst enkelt legge inn kamptroppen til hver kamp ut fra spillerstallen.

Legge inn kamptropp - Ansvar begge lag
Legger lagene inn kamptropp (spillere og ledere som skal delta på hver enkelt kamp) i forkant av kampen, slipper sekretariatet å purre dette opp og legge det inn rett før kampstart. Å legge inn kamptropp til kamp i app'en Min Håndball eller i TA, i god tid før kampen, er en viktig del av jobben som lagleder for et lag. Nå kan du også redigere draktnr og kaptein i app'en. Alle lag må nå innarbeide gode rutiner med å legge inn kamptropp via Min Håndball (eller TA). 

Arrangørens ansvar
Skriv ut (minst) ett eksemplar av veiledningen og legg i hallen. Og LES veiledningen før du skal føre LIVE første gang.
 
Arrangøren har ansvar for elektronisk kamprapport. Det innebærer bl.a.:

  • Navn på tidtaker og sekretær skal skrives i kommentarfeltet etter kampslutt.
  • Det må finnes et nettbrett eller pc i hallen som kan brukes til å føre kampen.
  • Dersom det ikke er tilgang til internett i hallen, må kampen eksporteres til LIVE på forhånd, slik at den kan føres offline. Sjekk brukerveiledningen spesielt på dette punktet.
  • Signering av kamprapporten gjøres elektronisk med pinkode som man får fra håndball-appen Min Håndball. (NB! Må være innlogget med påloggingsinfo fra Min Idrett.) Én lagleder fra hvert lag og dommerne skal signere.
  • Eventuelle merknader noteres i kommentarfeltet.  

 

Teste LIVE?
Dersom klubber og personer ønsker å teste å føre LIVE, må dette bestilles ved å sende epost (ikke ringe!) til nhf.rvn@handball.no (senest dagen før en ønsker å teste).

Følgende opplysninger må oppgis

  1. Hvilken type LIVE som skal testes. Region Vest skal bruke Enkel type på J/G 10 og 11 år  og Standard type fra J/G 12 og oppover.
  2. Dato en ønsker å teste.
  3. Klubb vedkommende har Kamper LIVE funksjon knytning mot eller skal bruke den fiktive LIVE-profilen til.

Klubben vil da motta en veiledning for hva de så må gjøre.

Alle brukerveiledninger finner dere her. Bruk litt tid og sett dere godt inn i alle mulighetene som finnes, dette vil lette arbeidet senere. .