Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

_DSC6691.jpg

Ny sesong-viktige datoer

Kommende helg starter Regionseriene, og her er en oversikt over noen av de viktige datoene gjennom sesongen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I flere klasser avvikles det ekstra kvalifiseringer for å finne nivået lag skal spille på, og som hovedregel foregår dette i september. For lagene i Jenter og Gutter 13A i Hordaland, må alle kampene i den første kvalifiseringen være ferdigspilt torsdag 27.september, men ekstrakvalifiseringene går av stabelen helgen 29./30.september. I J13 A spiller de fire 4. enkel serie der vinnerlaget går til AA1, mens de tre øvrige går til AA2.


På guttesiden møtes lagene slik;

 

Nr. 3 i A1 – Nr. 4 i A2

Nr. 4 i A3 -  Nr. 3 i A2

Nr. 3 i A3 -  Nr. 4 i A1

 

Fra disse kampene går vinnerne til AA1, mens de øvrige skal spille resten av sesongen i AA2.

 

I Jenter 14A Hordaland, må kvalifiseringskampene være ferdige fredag 5.oktober. De fire 4. spiller så ekstrakvalifisering helgen 20./21.oktober. Herfra går vinnerlaget til AA1, mens de tre øvrige lagene går til AA2.

 

Når det så skal avgjøres hvilke lag som til slutt blir best, spilles det Regionsmesterskap og Fylkesmesterskap i Hordaland, 6./7.april 2019. Samme helg spilles kvalifiseringskamper for seniorlag som skal i aksjon i opprykk/nedrykk-kvalifiseringskamper, og i alle serier hvor det er aktuelt må de ordinære seriene avsluttes senest søndag 31.mars, 2019.

 

I Sogn og Fjordane skal det spilles sluttspill om Fylkesmesterskapstittelen i klassene Jenter/Gutter 12 år. Her er det puljevinnerne som skal i aksjon, og det hele avgjøres over 2 kamper – hjemme/borte. Disse kampene spilles i perioden uke 13 - til og med uke 15, noe som gjør at det ordinære seriespillet i disse klassene må avsluttes senest søndag 24.mars.

 

Når det gjelder Regionsmesterskap i klassene Jenter/Gutter 16 og 18 år, er det ikke fastsatt dato for avvikling. Dette kommer vi derfor tilbake til i løpet av kort tid.

 

handball.no, under tabeller, finner du forklaringer på hvordan de ulike seriene avgjøres.