Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klubbdrift-Stryn-640x360.jpg
Styret og noen damespillere samlet til en økt for å utvikle Stryn Handball

Klubbhuset i Stryn!

Utvikling av håndballgruppen var i fokus når klubbhuset besøkte Stryn tidligere denne uken.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stryn gjennomførte klubbanalysen for en tid tilbake. Som et resultat av dette, fikk de både råd og tilbud om å gjennomføre modulen klubbdrift. Etter eget ønske og behov fikk de dermed besøk av en veileder mandag 27. august. Til denne økten hadde de fleste i styret samlet seg. I tillegg inviterte de noen av de fremadstormende og unge spillerne i klubben for å være med å påvirke og si meningen sin.

Motiverende gruppearbeid og god arbeidsøkt

I løpet av kvelden fikk de fremmøtte et nærmere innblikk i hvilke tiltak som kan tilbys og hvilke maler som lett kan omgjøres til klubbens egne verktøy. Selve bakgrunnen for klubbhuset med å beholde flere spillere i alderen 13-19 år ble også berørt. Informasjonsbiten var den korteste delen av kvelden. Nå skulle nemlig forsamlingen deles i grupper og bidra med sin erfaring slik at Stryn kan ta noen steg videre. Et av gruppearbeidene fikk tydelig frem hvilke områder klubben selv mener de må prioritere å jobbe med i tiden fremover.

Klubbdrift-Stryn-270818--640x360.jpg

Som vi ser er det to temaer som traff "blinken" i målskiven, mens et tredje område fulgte tett bak. Dette er resultatet av idemyldring, meningsutvekslinger og prioriteringer av hva hver enkelt av de fremmøtte mener er viktig å ta tak i.

Forslag til tiltaksplan ble utarbeidet

Kvelden var på ingen måte over etter dette, og neste del av gruppearbeidet var å utarbeide forslag til hvilke tiltak/handlinger klubben kan gjennomføre for å nå de tre hovedmålene på målskiven. I denne økten boblet det av kreative innslag og tiltak. Disse ble samlet i en tiltaksplan som styret nå selv skal jobbe videre med å videreutvikle/ferdigstille. Så skal de prioritere hvilke områder/tiltak man skal starte å jobbe med.

Klubbdrift-Stryn-gruppe-640x360.jpg

Inspirerende kveld - flere bør prioritere klubbhuset!

Dette var den unisone tilbakemeldingen etter at kvelden var over. Nå vil klubben selv sette i gang tiltak de mener er viktige. Fremover skal de også ha god dialog med veilederen for å få "et lite spark bak" i ny og ne som de selv kalte det. Region Vest stiller gjerne opp flere ganger for å veilede Stryn og andre klubber i prosessen med utviklingsarbeidet i egen klubb. Men, selve arbeidet må klubbene selv gjøre, for å få et godt eierskap og ikke minst gjort en viktig og god jobb med det de selv har valgt som tema.

Vi ønsker lykke til med arbeidet i tiden fremover!