Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Minihandballjentene-640x360.jpg
Ida, fra Sædalen J05, er en av minihåndballjentene

Sædalen fikk besøk

Før sommerferien hadde Sædalen J2005 en annen trening enn vanlig. Stine Skogrand kom på  besøk.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Grunnen til at Stine kom til Sædalen er fordi en av spillerne på laget er minihåndballjente i år, og da er besøk til laget en del av programmet. Minihåndballjentene er et prosjekt i regi av Gjensidige i samarbeid med Norges Håndballforbund der 16 jenter fra ulike steder i Norge får være maskoter for Håndballjentene som selv har vært med på å utforme prosjektet. Blant 2500 søknader ble Ida B. Rødal plukket ut, og fikk Stine Skogrand som mentor.

I høst fikk Ida delta på pressekonferansen i forbindelse med VM-uttaket og første helgen i juni var hun i Sandefjord på samling med Minihåndballjentene og det norske landslaget. Der fikk hun snakket med Stine, og det var da gøy å få besøk hjemme i Sædalen bare et par uker etter.

Ida stilte spent opp på Flesland denne fredagen for å hente Stine, og etter litt venting gikk turen til Sædalen Idrettshall hvor mange spente lagvenninner stod klar for trening. Her fikk jentene en gøy og innholdsrik trening med flere nye øvelser. De var superkonsentrerte hele økten, og nok litt mer stille enn vanlig. Etter treningen var det pizza og tid til spørsmål fra jentene. Autografer og bilder med en smilende og blid Stine ble det også tid til før kvelden var omme.

Tusen takk til Gjensidige og Norges Håndballforbund – og Stine selv, for å gi jentene en veldig kjekk håndballopplevelse!

Bilder-fra-Marianne_Håndball-juni-640x360.jpg