Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

oshallen-ny-juni-2018_640x360.jpg
Foto: Midtsiden/Kjetil Vasby Bruarøy

Ny dobbelhall i Os

Om en uke skal den nye dobbelhallen i Os stå ferdig. Ny hall på gang i Fusa.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I den kommende Bjørnafjorden kommune (sammenslåing mellom Os og Fusa) er det nå stor aktivitet og utvikling når det gjelder hallflater. I Os har det lenge vært varslet at ny dobbelhall vil stå ferdig før sommeren.

I følge nettavisen Midtsiden er hallen klar allerede om en uke. Consto Bergen AS, som leverer hallen, jobber på spreng for å bli ferdig før ferien og at alt skal være klar til overlevering til Os kommune i august. Det betyr at Osingene kan glede seg til sesongstart med to ekstra flater å boltre seg på.

Frem til overlevering er det teknisk testing, ferdigstilling og utvask som står på planen. Med disse to flatene vil behovet til Os kommune være dekket for noen år fremover dersom en tar utgangspunkt i NHF sitt anleggsatlas.

Les mer om den nye dobbelhallen hos Midtsiden.

Les om Region Vest sin sak om dobbelhallen i fjor høst

Ny (og første) idrettshall i Fusa tar også form

Fusa sin første hallflate er på full vei opp. Mest sannsynlig blir det kranselag før ferien. Fusingene kan glede seg stort til å få boltreplass til innendørsidretter, og forhåpentligvis vil det bli liv i en håndballgruppe der også.

Rett etter ferien skal golvene støpes, og i løpet av høsten skal hallen stå ferdig. Det blir en del testing også i Fusa, så hallen skal etter planen åpnes for publikum i januar 2019.

Det er Fusa kommune som melder om alt dette på sine hjemmesider.

Vi ser frem til tre nye hallflater og gratulerer alle innbyggerne og de som har stått på for å få realisert prosjektene!

Hall-i-Fusa-juni-2018_640x360.jpg

Bilde av ny idrettshall i Fusa. Foto: Knut Revne