Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Henrikke Kjølholdt og Ingse Engelsen 552x350.jpg

Tipper Fyllingen

Når sluttspillet i Bringserien går av stabelen i helgen, er det Bergen HK og Fyllingens jenter, som skal forsvare Region Vest sin ære.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bergen HK kom på 3.plass i sitt seriespill i turneringen og møter Flint Tønsberg og Ålgård i sine mellomspillkamper, mens jentene fra Fyllingsdalen, som ubeseiret og uten poengtap ble best i sin avdeling, skal i aksjon mot Ellingsrud og ØIF Arendal. Oppgjørene går av stabelen på lørdag, og danner grunnlaget for A, B og C sluttspillet som spilles søndag.

- Fyllingen og Ålgård er mine favoritter, med gultrøyene fra Bergen et hestehode foran jentene fra Region SørVest, sier BHKs trener Eirik Nydegger, som samtidig sier laget hans har nådd årets målsetting med å nå sluttspillet.

- Vi har ikke satt noe konkret mål før helgens kamper, men håper jo å prestere best mulig. Selv om vi ikke er blant de største favorittene, vet vi at det ofte kommer noen overraskelser i løpet av denne siste runden, og vi er klar for å vise oss fra vår beste side. Så får vi se hva det rekker til, sier Nydegger, som skal ha hovedansvaret for Viking TIFs damer, kommende sesong. Den jobben innebærer også for den kommende sesongen et samarbeid med BHK, og jentene som nå spiller i Bringseren vil forsøke å kvalifisere seg til Lerøyserien.

På guttesiden er det ingen lag fra vår region som er kvalifisert til helgens sluttspill, etter at FyllingenBergen endte som nr. 7, Viking TIF 8 og Bjørnar som nr. 10.