Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommere Fylkes og regionmesterskap 1718_Web.jpg

God samling!

I forbindelse med Fylkes og Regionmesterskapet i Førde var det samling for unge og talentfulle dommere i Sogn og Fjordane.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tross utfordringer med for få dommere totalt sett i regionen skjer det også positive ting på dommerfronten.

I forbindelse med fylkes og regionmesterskapet i Førde helgen 27 - 29 april ble det arrangert samling for dommerne. Flere av parene viste gode takter og at det også i Sogn og Fjordane finnes talenter som det bør satses på i sesongene fremover.

Samlingen startet fredag med teori, hvor instruktør og dommerutvikler Jan Erik Odden fra Førde, samt dommeransvarlig i Region Vest, Tom Erik Lindhjem geleidet dommerne gjennom helgens hovedtema, progressiv bestrafning og litt om ledelse.

Lørdag og søndag var det dømming og observasjon, og flere av dommerparene fikk prøvd seg i gode kamper, til tross for at alle kampene i både jenter og gutter 16 år utgikk. 

Mellom slagene var det samtaler både for det enkelte par og i plenum, noe dommerne satt stor pris på, i følge Jan Erik Odden. Utvilsomt viktig med denne typen samlinger, både i forbindelse med region og fylkesmesterskap, men også underveis i sesongen, Dette er utvilsomt utviklende og noe enda flere dommere burde være med på, konkluderer Odden med. 

I forbindelse med samlingen var dommerne inkvartert hos NHF's samarbeidspartner Scandic Sunnfjord hotel, som sørget for kvalitetsmessig overnatting og god frokost. 

Følgende dommere var representert under mesterskapet:

Jim Rune Pedersen, Florø Sarah Linnea Nesse, Florø
Lina Heimtun, Florø Andreea Cioaca, Florø
Viljar Ødelien, Florø Agashan Puththisgamany, Florø
Sondre Vangberg, Eid IL Abdinazir Mahamed Abdi, Eid
Erik Koopmans, Sandane TIL Magnus Ødven Grytting, Sandane TIL

Vel blåst!