Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Benedikte Hernes - Fyllingen.jpg
Benedikte Kalstad Hernes - Fyllingen

Siste runde

I helgen går siste ordinære runde av Bringserien og Lerøyserien av stabelen

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I helgen går siste ordinære runde av Bringserien av stabelen, samtidig som det skal avgjøres hvem som er best av landets 18.års lag i Lerøyserien.

I Lerøyserien er det Florø og FyllingenBergen som representerer region vest, og førstnevnte, som ligger på 9.plass, møter Sverresborg, Nøtterøy og Randesund, som alle ligger bak dem på tabellen. FyllingenBergen skal i kamper mot Nærbø, Ski og Elverum og mens gultrøyene fra Bergen før siste kamper ligger på 14.plass, er de tre de møter plassert mellom 4. og 7.plass.

Åsane er jentelaget som kommer fra region vest, og oransjetrøyene ligger som nummer 9. I helgen står Stjørdal og Gjøvik som ligger bak, og Oppegård tre plasser foran på menyen.

I Bringserien ligger Benedikte Kalstad Hernes (bildet) og Fyllingens jenter godt an før siste ordinære runde, og er ubeseiret. De skal i ilden mot Stjørdal, Larvik Turn, Kristiansand og Bækkelget. Stjørdal er nummer 2 mens de øvrige følger på plassene 7, 8 og 9.

Lagets trener, Bjørn Risti, er optimist, og sier på telefon at han tror Fyllingen er blant lagene som kan gå helt til topps i turneringen.

-Først håper vi å vinne puljen, og komme oss til sluttspillet. Gjør vi det, tror jeg at vi med litt flaks kan nå toppen. Det handler dessuten å unngå skader, og akkurat der ser det bra ut nå, sier Risti som selv ikke er til stede under helgens avslutningsrunde, da han er på jobb i Kina.

Øvrige jentelag som deltar i Bringserien er Sotra som ligger nederst i sin pulje med 1 poeng,  Bergen som kjemper om plass i sluttspillet, Åsane med to lag bak seg på tabellen og Årstad som ligger helt nede med samme poengsum som Ullern. I tillegg er Kjøkkelvik med, og de kjemper om plass i sluttspillet. Før helgen ligge olsvikgjengen på 7.plass, og møter i tur og orden puljens så langt 4 dårligst plasserte lag.

På guttesiden ligger Viking TIF på 7.plass, og kan med maks uttelling nå sluttspillet. Skal de det må de slå Bjørnar som ligger nest nederst, i tillegg til å ta poeng fra tre bedre plasserte lag. FyllingenBergen ligger på 6.plass i sin pulje, og møter på samme måte som Viking, ett lag som ligger bak og tre som ligger foran før den siste runden i helgen.

Mer informasjon finner du her https://www.handball.no/nyheter/2018/04/innspurt-i-bring--og-leroyserien/