Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bjørnargneist.JPG

Nye muligheter

Onsdag spilles 2. kamp i første kvalifiseringsrunde til 1.divisjon og to lag fra Region Vest skal i aksjon.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bjørnars herrer har ett mål å gå på når de møter Vålerenga i Oslo, mens Gneists damer får en tøff oppgave med ti baklengs mot forhåndsfavoritt Volda fra sin første kamp.

- Det ble en litt uheldig inngang, med sykdom i troppen for oss til kampen i Volda, uten at vi skal legge all skylden på det for at det gikk som det gjorde der oppe. De var veldig god, og med både kraft og tempo var de fullstendig overlegen.
Fremdeles er det noe sykdom hos oss, men vi går på banen for å vinne selv om det kan bli tøft nok. Å slå dem med ti tror jeg nærmest blir umulig, men seier kan på en god dag være innenfor rekkevidde. Opprykks sjansen vår ligger nok i å slå Ålgård over to kamper, sier gneisttrener Morten Haugstvedt, som samtidig mener at det uansett har vært en god sesong for det unge laget.
- Vi har et veldig ungt lag, og det var nok ikke mange som trodde det var vi som skulle spille om opprykk fra denne avdelingen, når sesongen startet i september. Det bor mye i mange av spillerne, og vi tar imot de utfordringene vi får. Rykker vi opp får vi ta det som kommer – mislykkes vi er det på ingen måte noe katastrofe, sier han.

Kampstart i Sandslihallen er i dag klokken 18.00.

Bjørnars herrer har et noe bedre utgangspunkt enn damene fra Gneist når de reiser til Oslo og møter Vålerenga,  i sin jakt på plass i 1.divisjon neste sesong. I første kamp ble det ett mål seier 27 – 26, for arnaguttene etter en kamp der prestasjonene svingte for begge lag. Oppgjøret var jevnt hele veien, men Bjørnar scoret vinnermålet i kampens sist sekund.
Onsdag avgjøres det om det holder til opprykk, eller om de må forøke å sikre plass på nest øverste nivå via muligheten som byr seg med tap. I så fall blir det dobbelkamp mot taper av oppgjøret Viking Håndball – Oslo-Studentenes IK, som spilte 23 – 23 i sin første kamp.

- Vi er så godt forberedt som vi kan være til kamp, og det er bare til å kjøre på fra start. Det er jo ingen ledelse å ri på vi har akkurat, så her må vi være på fra start. Alle mann alle er klar, og vi har forberedt oss på tradisjonelt vis med blant annet å ha sett kampen fra sist på video. Alle mann alle er klar, og vi går for seier, sier Bjørnars trener Jørn Arntzen.

Kampstart for Vålerenga – Bjørnar er klokken 18.00 i Jordalhallen.