Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klubbanalyse-Sogndal-2018_-640-x-360.jpg
Foto: Oddny Grete Njøten

Klubbanalyse i Sogndal

Sogndal Håndball gjennomførte klubbanalysen for noen uker siden med veldig gode diskusjoner!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fobindelse med et anleggssbesøk hos Sogndal kommune valgte styret å gjennomføre møte sammen med Region Vest på ettermiddagstid. Et av temaene på dette møtet var gjennomgang av klubbanalysen.

Fra styret i Sogndal Håndball møtte blant annet Ole Jonny Uthus (leder), Ole Kristian Gjerstad (sportslig leder), Torun Borlaug, Lene Hofslund Dulsvik og Rita Orrestad.

Det ble et utviklende møte, og selve klubbanalysen tok ca 90 minutter å gjennomføre. 

- Dette var virkelig en oppfriskende og tankevekkende analyse, forteller Ole Jonny Uthus.

I løpet av tiden de brukte sammen fikk de reflektert og bevisstgjort hverandre rundt viktige temaer i rundt hvordan situasjonen i håndballgruppen er.

For sportslig leder, Ole Kristian Gjerstad, var dette helt klart nyttig i det videre arbeidet med å strukturere sportslig avdeling i klubben.

- Vi fikk opp noen punkter på agendaen, der det ble avslørt av vi har noen utviklingsmuligheter. I tillegg fikk vi avdekket noen områder der vi faktisk er ganske bra. For den sportslige delen sin side fikk vi bekreftet av det nok kan være litt lite med en person, og ikke minst fikk vi en god pekepinn på at arbeidet med sportsplan må taes opp med full styrke, forteller den unge sporslige lederen.

Sogndal håndball er veldig glad for at regionen tilbyr analysen, og ikke minst at det kommer egne veiledere ut for å hjelpe dem gjennom diskusjonene som oppstår. 

- Flere burde gjennomføre den opplysende analysen, slik at de lettere kan finne ut hvilke områder de bør prioritere, avslutter den blide gjengen fra Sogndal håndball sitt styre.

Ønsker din klubb å gjøre som Sogndal? Ta kontakt med regionskontoret! Vi har flere veiledere som gjerne vil besøke klubben din på neste styremøte for å veilede dere!

Du kan lese mer om klubbanalysen på klubbhuset sine sider

Les også om Årstad sin anbefaling om gjennomføring av klubbanalysen.