Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Utviklingsgruppe-2-Bring-fellesrunde-2018_640x360.jpg
Thale Nestaas, Benedicte Rolland, Ruben Ekren, Odd Kasper Ekre, Camilla Tønsberg og Henrik Guldbrandsen

Gruppe 2 i Oslo

Vi har fått et reisebrev fra noen dommere i utviklingsgruppe 2. De deltok på felles runde Bring i Oslo.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Louis og Preben fikk i oppgave å skrive et reisebrev fra turen vår til Oslo under fellesrunden i Bringserien. 

Vi reiste fra Flesland i 12 tiden, der møtte vi Hans Petter som er leder og dommerutvikler i gruppe 2 på turen og Thale og Benedicte som også er i gruppe 2. Vi flydde over til østlandet og vi satt og ventet på Gardemoen mens Hans Petter måtte innom Cutters å klippe håret før helgen. Vi reiste innover med leiebil til vi kom til Scandic Helsfyr der vi skulle bo.

Vi sjekket inn og fikk gått på butikken og gjort oss klar til samling klokken halv 7, rundt i den tiden kom Ruben, Henrik, Camilla og Odd Kasper også (Gruppe 2 dem også). Vi ble kjent og hilste på de andre dommerene vi skulle være med i helgen og hadde en samling med tema: Kampens første ti minutt og proggresiv bestrafning. Klokken halv 9 var det klart for middag og det var en deilig tre retters vi fikk :-) Etter det var det bare å komme seg til sengs.

Lørdagen var det tidlig opp og spise frokost før de første kampene for 3 av 4 parene som startet klokken 09 i Oppsal Arena. Louis og Preben måtte helt til Bjørnholthallen og være alene som representanter fra region vest.

Vi hadde tre kamper som var jevne og kjekke, vi ble utfordret med 3-2-1 forsvar, 3-3 forsvar og mann mann forsvar og vi følte vi fikk satt preget i kampen fra start av i alle tre.

 Etter siste kamp som var ferdig ca. halv 6 var det bare å komme seg hjem igjen å dusje før vi måtte sitte TVen over på kamp i Champions Leauge mellom Kielce - PSG før det ble enda en tre rettes på kvelden igjen. Etter dette var vi så trøtt og sliten at det var bare å komme seg opp å sove før vi skulle i aksjon i Oppsal arena kl 09 på søndag. 

Søndag ble som lørdag, vi skulle alene til Oppsal arena den dagen, mens de tre andre parene fra region vest skulle til Bjørnholthallen. Vi fikk spennende kamper og gledet oss, i siste kamp kom Hans Petter og skulle se på og etter det var det bare å kjøre til Bjørnholthallen og for å se Thale og Benedicte få dømme tredje plassen mot 4 plassen hvor den som vant kom seg til sluttspillet. Det ble dessverre ikke en jevn kamp som var forventet, og vi fikk dusjet før vi kjørte til flyplassen og hjem til Bergen.

Alt i alt har helgen vært veldig lærerik og kjekk! Nye vennskap er bundet, nye erfaringer og nye opplevelser er opplevd

Hilsen Preben Andersen, Louis Alfred Runge og resten av dommerne som var på tur.