Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Preben-Andersen_Louis-Alfred-Runge-637x477.jpg

Bring og Lerøyserie

Kommende helg spilles det fellesrunde for Bringserien på Jessheim og Oppsal arena, mens Lerøyserien avsluttes i Drammen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I både Bring og Lerøyserien er det stor aktivitet både for lag og dommere.

På dommerfronten er hele seks par og to dommerutviklere deltakere under fellesrunden i Bringserien for jenter og gutter som avvikles henholdsvis i Oppsal arena og Jessheim Flerbrukshall.

På Bringrunden for G16 lagene er det samling for mulige Traineekandidater, og her har Region Vest nominert to par:

Fredrik Andresen - Jørgen Wold, begge Nore Neset

Kaia Fjellestad - Elisabeth Hønsi, Florø SPKL og Sunde IL

På samlingen får de to parene et innblikk i hva som kreves for å bli toppdommere, og ikke minst, de lærer mer om det å jobbe målrettet over tid.

På fellesrunden for Bring gutter er det også fokus på utdanning for dommerutviklere, og her er Steffan Larsen Region Vest sin representant. Steffan har de senere årene utdannet seg til instruktør og skal nå gjennom første del av utdanningen som dommerutvikler 3.

Også på fellesrunden for jenter er det aktivitet for dommerne.

Hans Petter Andersen, som i inneværende sesong har hatt ansvaret for utviklingsgruppe 2, har med seg fire dommerpar nominert av Region Vest:

Preben Træet Andersen - Louis Runge, begge Mathopen

Ruben Ekren - Henrik Gulbrandsen, Sund SPKL og Årstad IL

Thale Nestaas - Benedicte Rolland, Flaktveit og Nordre Holsnøy

Odd Kasper Ekre - Camilla Tønsberg, begge Bjarg håndball.

Også for disse dommerne er det utviklingsfokus som gjelder, og i løpet av helgen blir det dømming, oppfølging og ikke minst, nye bekjentskap med lag og andre dommere.

 

Av lagene fra Region Vest er det nok Fyllingen sine jenter som ligger best an med tanke på et eventuelt sluttspill, ettersom de topper sin avdeling med 14 poeng etter syv spilte kamper.

Også Bergen og Kjøkkelvik sine jentelag har teoretiske muligheter til å nå et sluttspill, men da skal både egne og andre lags resultater gå rett vei i de fire gjenstående kampene.

I Lerøyserien ligger alle lag fra Region Vest godt forankret midt på tabellen og dessverre uten muligheter for en topplassering. Størst mulighet for en god poengfangst har nok guttene fra Florø, som møter lag som er lavere plassert på tabellen.

I forbindelse med Lerøyserien er det også dommersamling, men her har Region Vest ikke representanter med, med unntak av Rune Kristiansen som er en av dommerutviklerne på samlingen.

Vi ønsker lag og dommerutviklere lykke til med helgens aktiviteter.