Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Florø vinnere.jpg

Sesongens vinnere

Det er nå klart hvem som vant hva i sesongen vi er på vei å gjøre oss ferdig med, og vi har oversikten.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Divisjonsvinnere - kvinner

Årstad vant 3.divisjon og skal dermed tilbake til NHF seriene neste sesong. Blåtrøyene var i grunnen aldri truet av andre enn BSI som havnet på 2.plass, 3.poeng bak og siden studentlaget vegret seg for opprykk, ble det tidlig klart at Hanne Henjum Asperheim &Co. skulle opp ett nivå.

Tertnes var helt suveren i 4.divisjonsavdelingen i Hordaland med 17 seire og 1 uavgjort etter endt sesong. Jotun/Årdalstangen ble beste lag i Sogn og Fjordane – enda mer suveren, med 16 topoengere av 16 mulige. Damene fra Årdal slår også følge med Tertnes opp i 3.divisjon, etter at de slo Bergen HK 27 – 25 i kval.kamp om siste ledige plass på øverste regionale nivå, etter en spennende kamp som ble avgjort etter ekstraomganger.

I 5.divisjon endte det med seire for Askøy og Sund i hver sine avdelinger, etter at førstnevnte fikk størst motstand av Løv Ham, mens jentene fra Sund kommune hadde Stord 2, som sin tøffeste rival.

I 6.divisjon var det 3 avdelinger. Os var relativt suveren i avdeling 1, Bønes slo Bjarg på bedre innbyrdes i avdeling 2, mens Fana 3 kun hadde ett tap på sine 18 kamper i avdeling 3, og dermed gikk til topps der.

Divisjonsvinnere – herrer

Viking TIF 2 tok gjennom sesongen 2 poeng mer enn Gloppen, og ble med det beste lag i 3.divisjon. Florø ble best i 4.divisjon og får med seg Gneist opp ett nivå, mens Sotra 3 gikk til topps i 5.divisjon. Sotra får ikke rykket opp siden klubbens 2.lag allerede spiller i 4.divisjon, så opprykksplassene går til Askøy som ble nummer to og NHHI 2 som endte sesongen på plassen bak.

 

Alderbestemt

Mathopen ble beste lag i Jenter 35 fulgt av Tertnes. I jenter 18 ble Fana Regionsmester mens Bjørnar ble best i klassen Jenter 17 – 20 år. Kjøkkelvik ble Regionens beste Jenter 16 lag i serien, og skulle møtt Fyllingen i finale. Gultrøyene valgte å ikke møte til den avgjørende kampen og Kjøkkelvik kunne juble over å ha blitt Regionsmester. Tertnes 2 ble Fylkesmester i Hordaland i 16 års klassen, mens Florø 2 tok samme tittel i Sogn og Fjordane.
I alderstrinnet under ble Florø 2 best i vår nordlige del av regionen. Fyllingen 2 ble best i sør, mens Nore Neset slo Fana og ble vinner i B klassen.

Gneist ble Regionens beste lag i Jenter 14 år, og naboen Søreide 3 vant B klassen for samme årskull i Hordaland. Fyllingen og Breimsbygda endte øverst i hver sin fylker i Jenter 13 A, mens Sotra 4 vant sluttspillet på Stord for lagene på B nivået i Hordaland, og i Odda kunne en juble over ha blitt C klassens beste lag.

 

Haugen/Eid gikk seirende ut av Fylkesmesterskapskampene i Førde siste helgen i april. Samarbeidsprosjektet MIL/VIL/KIL ble vinner av A klassen i Hordaland, mens Fyllingen ble premiert for sine prestasjoner på B nivået, under utdelingen til vinnerne i Hordaland som fant sted i Haukelandshallen 25.april.

Bjørnar ble Regionsmester da de gikk til topps i Gutter 14 år og Fyllingen 2 endte øverst i G14B Hordaland. I 16 års klassen ble Bjørnar Regionsmester etter at de tre øvrige lagene som var kvalifisert til sluttspillet, FyllingenBergen, Gneist og Viking TIF, ikke møtte. B mestre i denne klassen ble henholdsvis Fyllingen i G16B1 og Gloppen i G16B2.

Florø gikk ubeseiret gjennom serien til Gutter 18 lagene, og ble med det regionens klart beste guttelag i eldste junior-klasse.