Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Andresen-Wold-640x360-px.jpg

Bylagsturneringen

Reisebrev fra Bylagsturneringen i Stavanger sett i fra et dommerperspektiv.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forbindelse med NM bylag som var i Stavanger forrige helg var det også dommersamling for NHF's Trainee gruppe.

Fredrik Andresen og Jørgen Wold, som begge representerer Nore Neset, deltok på dommersamlingen i Stavanger.

Dette var parets første møte med dommere i Traineegruppen og en del av veien frem mot en deltakelse i gruppen i neste sesong.

Vi har bedt de skrive ned noen ord fra samlingen og har mottatt følgende fra paret:

Hei, her er noen ord om vår helg.

Vi starter helgen sammen med traineegruppen og deres gjennomgang av arbeidsområder og videoanalyse. Vi får et innblikk i hvordan de jobber og hva de ønsker å oppnå. Dette er mye av det samme vi allerede jobber med på regionalt nivå, men i større omfang.

Vår første kamp fredagen er innledende kamp for jentene. Denne løser vi veldig fint, men bærer samtidig litt preg av en litt endret måte å jobbe på og vi kommer ikke helt i gang slik hverken vi eller nhf ønsker.

Lørdagen får vi lede èn gruppespillskamp for både jentene og guttene. Her løser vi arbeidsoppgavene våre meget bra og får gode tilbakemeldinger av både traineeledere og dommersjef i nhf.

Vi har en fin progressjon gjennom helgen og blir til slutt belønnet med semifinale og bronsefinale. Noe vi naturlig nok er fornøyd med når en ser hvilket selskap vi var i.

Vi tar med oss tilbakemeldinger fra både utviklere og trenere, punkter fra samlingen og ikke minst egne erfaringer og inspill fra andre dommere gjennom helgen.

Sesongen nærmer seg slutt og vi ønsker å bruke hver anledning til å videreutvikle oss selv slik at målet om opptak til nasjonale grupper fra sommeren av er innenfor rekkevidde.

Vi har hatt en fin helg, og takker alle involverte for et godt gjennomført arrangement.

Mvh

Fredrik Andresen og Jørgen Wold