Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

ThaleBenedicte.JPG
Foto: Sondre Liltved

Dommere Bringserien

Flere av dommerparene i utviklingsgruppe 2 var i aksjon i Bringserien forrige helg.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Benedicte Rolland og Thale Nestaas var et av flere unge par som ledet kamper i Bringserien i helgen som var. Jentene har endelig begynt å dømme igjen etter en sesong preget av skader. Dermed var det to spente ungdommer som igjen skulle prestere på 16 årsnivå.

- Det var kjempeartig å føle på nivået igjen, og vi har jo dømt kamper i sesongen, bare ikke like mye som vi har gjort tidligere år. Bringserien er en fin arena for oss dommere å utvikle oss på, forteller de to blide jentene.

I Haukelandshallen fant vi også to andre ungdommer, Ole Jørgen T. Olsen og Mats B. Brunvatne. De to guttene fra Os har dømt sammen en del sesonger allerede, og denne sesongen har de blitt enda tydeligere dommere.

- Vi jobber med å sette tydelige nok grenser og fortelle spillerne hva som er innenfor det som er tillatt. I løpet av sesongen mener vi at vi har blitt flinkere til dette, selv om vi selvsagt fremdeles er unge og har mye og utvikle oss videre på, sier de to guttene fra Os.

Ole Jørgen T. Olsen og Mats Brunvatne.JPG

En av gruppelederne i gruppen, Sondre Liltved, oppsummerer følgende fra helgen:

-  Det er bra jobbet av alle sammen som har vœrt i aksjon i helga! Det er moro å se at dommerne utvikler seg, og at de forsøker å vœre tydelige på hva som er lov, og hva som ikke er lov.

Alle dommerne som ble filmet vil få tilsendt link til video i løpet av uken, med råd og tips til utvalgte situasjoner som kan løses annerledes.

Vi ønsker alle dommerparene lykke til med siste innspurt av sesongen!