Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barnehåndball_Illustrasjon_900.jpg

Inspirasjonssamlinger J&G 2005

NHF Region Vest arrangerer inspirasjonssamlinger for jenter og gutter født 2005.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inspirasjonssamlinger for jenter og gutter født 2005 er et breddetilbud for ivrige jenter og gutter som har lyst til å trene litt ekstra i tillegg til sine egne klubbtreninger. Vårt mål er å skape gode treningsøkter med fokus på mestringsfølelse, individuell utvikling, samtidig som det skal være en gøy, lærerik og positiv opplevelse for utøverne.

Inspirasjonssamlingene er et tilbud til alle spillere i regionen som ønsker å trene litt ekstra, samt få nye impulser og inspirasjon til videre treningsarbeid. Det arrangeres egne samlinger for utøvere i sone 1-3, se info helt nederst. Det stilles ingen krav til ferdighetsnivå for deltagelse på disse samlingene. 

Inspirasjonssamlingene vil maksimalt ha plass til 30 utøvere på hver samling. Førstemann til mølle prinsippet gjelder! For å gi mulighet for flest mulig å melde seg på dette tiltaket, meldes utøveren på enkeltsamlinger. Det er selvsagt mulig for en og samme utøver å melde seg på begge samlingene. Hver enkeltsamling vil koster kr. 200. Påmelding er bindende. 

Alle samlingene for utøvere i sone 4-8 finner sted i Gilde sine gamle lagerlokaler på Eidsvåg, som nå er bygget om til treningshall. Adresse: Eidsvågveien 150, 5105 Eidsvåg. Når man kommer til hovedinngangen til Eidsvåg Senter (skiltet), kjører man til venstre og følger veien helt rundt bygget. Inngangsdøren til hallen er rett ved siden av rampe nr 12. Se kartlink under. Om noen ikke finner frem, ring Ulrik på 92449645.

Kartlink, klikk her.

Samlingene finner sted lørdag 17.02, og søndag 18.02. Jentene har samling kl. 12.00-14.00 både lørdag og søndag, mens guttene har samling kl. 14.30-16.30 lørdag og søndag. 

Påmelding Inspirasjonssamling Jenter født 2005, lørdag 17.02 gjøres her. FULLTEGNET. Kontakt Ulrik Risberg, e-post ulrik.risberg@handball.no for å sette deg på venteliste.

Påmelding Inspirasjonssamling Jenter født 2005, søndag 18.02 gjøres her. FULLTEGNET. Kontakt Ulrik Risberg, e-post ulrik.risberg@handball.no for å sette deg på venteliste.

Påmelding Inspirasjonssamling Gutter født 2005, lørdag 17.02 gjøres her.

Påmelding Inspirasjonssamling Gutter født 2005, søndag 18.02 gjøres her.

Påmeldingsfrist 15.02. 

Inspirasjonssamling sone 1-3:

Samlingene i sone 1-3 starter allerede søndag 28.januar. Der skal det vere en samling i hver sone. Informasjon om disse er blitt sendt ut på epost til lagledere og kontaktpersoner på aktuelle lag, og påmeldingen der er godt i gang. To av de er allerede fullbooket. På samlingen i Sogndal som skal vere 16.februar er der fremdeles noen få plasser igjen. Påmelding til denne gjøres her. 

For spørsmål om samlingene i Sogn og Fjordane ta kontakt med Oddny Grete