Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kamprapport_ill_900.jpg

Utfylte kamprapporter

Vi minner om at dersom lagene legger inn kamptroppen (spillere og ledere) i forkant av kampen, kan arrangør skrive ut kamprapporten ferdig utfylt via TA.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Å legge inn kamptroppen til kamp i TA eller MinHåndball app'en, kan spare mye tid i forbindelse med utfylling av kamprapporter. For å kunne legge inn kamptropp må man først registrere spillerstall i TA (Se brukerveiledning under). Når spillerstall er lagt inn kan man gå inn på hver enkelt kamp og legge til spillere. Gjøres det i god tid før kampen, vil spillerne og lagledere som skal stå på kamprapporten være ferdig utfylt når arrangør skriver den ut.

For at man skal være sikker på at kamptroppen blir med på kamprapporten må den legges inn senest kl.15.00 fredag før kamphelg og kl.15.00 dagen før kamp i ukedager. Det er derfor viktig at arrangørene ikke skriver ut kamprapporter tidligere enn disse fristene. 

For å få med fødselsdato på kamprapportene må de skrives ut fra TA. Dersom lagene med spillere og lagledere er forhåndsutfyllt på kamprapport, men fødselsdato mangler på grunn av at den er skrevet ut fra handball.no, trenger en ikke føre opp fødselsdatoene. (Fødselsdatoene ligger da i systemet). Vi presiserer at dette kun gjelder dersom kamprapporten er forhåndsutfylt digitalt. Dersom kamptropp føres for hånd, skal fødselsdatoene også fylles ut.

For at man skal ha tilgang til å legge inn spillerstall og kamptropp må klubben tildele et av følgende verv:

  • Lagleder
  • Kampansvarlig
  • Trener

Under følger nyttige brukerveiledninger i TA/Min Håndball.