Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Magnussen-Ingolf-Greve_900.jpg

Ingolf fyller 70!

Mangeårig ildsjel i håndballmiljøet, Ingolf  Greve Magnussen, fyller 70 år lille julaften.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ingolf har fylt mange ulike roller i løpet av sin lange tid som frivillig i håndballmiljøet. Blant annet vil nok mange kjenne den blide bygutten (som flyttet til Os) igjen med dommerdrakten. Han har dømt i utallige sesonger, og på ulike nivå, både i region og tidligere kretsnivå. 

I tillegg har han vært lagleder og trener for mange ulike generasjoner i Os håndballen. I boken, Håndballgleder i Vest, forteller Ingolf om hvordan han havnet i Os.

Kom rekende på en fjøl

- Jeg er bygutt og hang i ribbeveggene i Landåshallen  og jublet for BSI. Tirsdagskveldene i Haukelandshallen hang også høyt. Så flyttet vi til Os på 70-tallet, og du kan trygt skrive at jeg kom rekende på en fjøl inn i håndballmiljøet, smiler Ingolf.

I tillegg til å være leder for håndballgruppen var Ingolf også kretsformann i Hordaland Håndballkrets fra 1986 til 1994. Magnussen satt også to perioder i forbundsstyret og har forbundets høyeste utmerkelse.

Arbeidskarrieren har han lagt bak seg i bankvesenet. "Greven" nyter nå livet som pensjonist i Os og bruker mye tid på barnebarn. 

Vi gratulerer Ingolf med 70 års-dagen og ønsker han en flott feiring!