Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2017-10-07 11.39.43-2.jpg

Temasamling

Lørdag var det temasamling i Askøy Forum for trenere, spillere, dommere og dommerutviklere.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

For tiden er det hektisk aktivitet på dommerfronten i regionen. Lørdag 7 oktober var utviklingsgruppe 3 nok en gang i aksjon med samling. Denne gang i Askøy Forum og det som var sesongens andre samling.

Tema for samlingen var 3-2-1 forsvar og her har blant annet trenerne tidligere deltatt på samling med tidligere topptrener Vidar Gjesdal.

Samlingen for dommerne startet med teori tidlig lørdag morgen, før første fløytestøt klokken 1000.

Instruktør på samlingen var Charles Whiteley og i tillegg til dommerne hadde han denne dagen også ansvar for flere nyutdannede dommerutviklere, som i løpet av dagen fulgte opp dommerne.

Utviklerne hadde sin praksis etter endt teorikurs, og ifølge tilbakemeldingene gjorde alle en god jobb med gjennomføring av gode og utviklende samtaler for dommerne.

For dommerne ble det et møte med en forsvarsformasjon de normalt sett ikke møter så ofte, så noen utfordringer ble det i løpet av dagen. Ansvarsområder og hvem som dømmer hva i ulike situasjoner ble tema i de mange samtalene som ble gjennomført i løpet av lørdagen.

Tilbakemeldingen fra dommerne var at dette var en nyttig samling som lærte dem mer om 3-2-1 forsvar og som bidro til at de ble bedre kjent på banen.

For utviklingsgruppe 3 er det i tiden fremover dømming og atter dømming som står på planen, samt oppfølging. Målet er at alle par i gruppen får tildelt egen utvikler, noe som vil bidra positivt i videre utvikling.

Neste samling i gruppe 3 er berammet til 23 januar og foregår på Idrettens Hus, Brann Stadion klokken 1700 – 2100