Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lerøydagen Davanger skole 1 2017.jpg

Lerøydagen 2017

I forbindelse med Lerøydagen, besøker vi barneskoler i regionen. Tilbudet er godt mottatt i skolen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lerøydagen er et samarbeidsprosjekt mellom NHF Region Vest og Lerøy Seafood, hvor vi har en gymtime med håndballek for elever i skolen, i tillegg til kostholdsundervisning.

Dette blir tredje periode vi gjennomfører prosjektet som er godt tatt i mot på skolene vi til nå har besøkt. Hver økt for hver klasse tar 90 minutter. 

Målsetningen er å skape håndballaktivitet i skolen, samtidig som vi gir en innføring tilpasset målgruppen på viktigheten av å spise regelmessig og ha et balansert kosthold. Målgruppen vi har valgt å fokuserer på er elever i 1-3.klasse på barneskoler, tilrettelagte klasser på alle trinn, samt introduksjonsklasser. 

Ambassadørene som drar ut på skolebesøk har til nå vært spillere fra FyllingenBergen og Tertnes Elite. De gjør en fantastisk jobb og vi får bare gode tilbakemeldinger på deres engasjement og relasjonene de klarer å skape sammen med elevene de besøker. 

Så langt i høst har vi avtaler med 44 skoler, og kommer til å treffe på nærmere 1700 barn og unge. Vi blir utrolig godt mottatt ute på skolene og får flotte tilbakemeldinger fra lærerne.  

Vi har fortsatt kapasitet til å besøk flere skoler, og ønsker gjerne at din klubb tar kontakt med oss for at vi skal gå ut på skoler i ditt nærmiljø. Alle besøk vi gjennomfører er i år avtalt med klubb på forhånd slik at klubben har en mulighet til å påvirke hvilke skoler vi skal besøke. 

Dersom din klubb ønsker at vi skal besøke en skole i deres område, send oss gjerne en e-post, slik at vi kan gå i dialog med skolen. 

Vi ser fortsatt frem til god aktivitet inn mot skolen denne høsten. 

Lerøydagen Davanger skole 2 2017.jpg

Lerøydagen Davanger skole 2017.jpg

Lerøydagen Davanger skole 3 2017.jpg

Lerøydagen Davanger skole 4 2017.jpg